Hvilken chokolade kage bruger i til bunde?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

3.196 visninger
19 svar
2 synes godt om
12. maj 2010

Nemesis

og laver i den i bradepanden eller??

Har brug for en der er firkantet.

:-) Sisse

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

12. maj 2010

tumle81

Jeg bruger altid mud cake, den er bare for lækker!!

Anmeld

12. maj 2010

Nemesis

tumle81 skriver:

Jeg bruger altid mud cake, den er bare for lækker!!



Den skal da bare have sindsyg lang tid i ovnen....

Der må da findes andre muligheder :-)

Sisse

Anmeld

12. maj 2010

MoarTNoah

ladydan1 skriver:



Den skal da bare have sindsyg lang tid i ovnen....

Der må da findes andre muligheder :-)

Sisse



jeg bruger lagkagebunde som jeg putter chokolade i indtil den er mørk 

Anmeld

12. maj 2010

tumle81

ladydan1 skriver:



Den skal da bare have sindsyg lang tid i ovnen....

Der må da findes andre muligheder :-)

Sisse



Tjo, men skidt pyt når den er så lækker :-)

Anmeld

12. maj 2010

Jordbærpigen

Jeg bruger som regel den opskrift i kagehæftet der hedder "nemme lagkagebunde" eller chokoladekagen af Jamie Oliver.

Anmeld

12. maj 2010

ekzunz

Jeg prøvede nogle nye lagkagebunde igår.  Jeg har jo så ikke smagt kagen endnu, men de virrker lette og luftige - og de smager også fint.

6 æg

300 g. sukker

100 g. kartoffelmel

100 g. hvedemel

3 tsk. bagepulver.

Æg og sukker piskes, det tørre blandes og vendes i. Bages ved 230 gr. i 10 min. Opskriften passer til en stor bradepande - ca. 35x40 cm. Jeg puttede så 3 spsk cacaopulver i de mørkebunde.

Anmeld

12. maj 2010

Nemesis

MissSmile26 skriver:

Jeg bruger som regel den opskrift i kagehæftet der hedder "nemme lagkagebunde" eller chokoladekagen af Jamie Oliver.



Jamie olivers kage, er den til springform eller bradepande?

:-) Sisse

Anmeld

12. maj 2010

Nemesis

Znuzke skriver:

Jeg prøvede nogle nye lagkagebunde igår.  Jeg har jo så ikke smagt kagen endnu, men de virrker lette og luftige - og de smager også fint.

6 æg

300 g. sukker

100 g. kartoffelmel

100 g. hvedemel

3 tsk. bagepulver.

Æg og sukker piskes, det tørre blandes og vendes i. Bages ved 230 gr. i 10 min. Opskriften passer til en stor bradepande - ca. 35x40 cm. Jeg puttede så 3 spsk cacaopulver i de mørkebunde.



tak :-) men alm lagkage bunde har jeg tjek på :-) Denne gang skal det være en chokoladekage som kan bruges til bund,

:-) Sisse

Anmeld

12. maj 2010

Pige2009

ladydan1 skriver:

og laver i den i bradepanden eller??

Har brug for en der er firkantet.

:-) Sisse



Jeg bruger ofte Amos chokoladekage, som passer perfekt til en firkantet springform

K.h. Linda

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.