Hvad skal du/i have til aftensmad??

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

10. maj 2010

Moderator

Profilbillede for Moderator
nannanadja skriver:

vi skal ha mørbrad i flødesovs med ris til...mmmmm det snager sååå godt



Prøv at lave appelsin fløde sovs. (karolines gamle Mørbrad a la orange)... Det har været min livret - stort set hele mit liv (kan sagtens laves med kalkun, kylling, andet skært svinekød osv, hvis man ikke lige har mørbrad og MÅ HA)...

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

10. maj 2010

Moderator

Profilbillede for Moderator
Zafir skriver:



Prøv at lave appelsin fløde sovs. (karolines gamle Mørbrad a la orange)... Det har været min livret - stort set hele mit liv (kan sagtens laves med kalkun, kylling, andet skært svinekød osv, hvis man ikke lige har mørbrad og MÅ HA)...



okay, det lyder pææænt lækkert!

opskrift?

Anmeld

10. maj 2010

FrkLarsen

Her bliver det nok til blæksprutteringe med en god salat til

Anmeld

10. maj 2010

Moderator

Profilbillede for Moderator
Caroline86 skriver:



okay, det lyder pææænt lækkert!

opskrift?



DU tager din mængde skært kød (4-500 g?) bruner i gryden. Krydrer med GODT MED salt og peber. Så hælder du en god kraftig (ikke for sød) appelsinjuice på (kan også presse selv, men det går lige så fint med juice). 2 dl til at starte med. Så hælder du 3-4 dl fløde (alt efter hvor sovse-gris du er). Så smager du det til med appelsinjuice. Jævner evt. en lille bitte smule. Det skal være lidt tyndt i det. Også putter lidt sovsekulør i.

Lad det simre i 25-30 min og serveres med løse ris. HURTIGT OG MUMS for sygt...

Anmeld

10. maj 2010

Moderator

Profilbillede for Moderator
Zafir skriver:



DU tager din mængde skært kød (4-500 g?) bruner i gryden. Krydrer med GODT MED salt og peber. Så hælder du en god kraftig (ikke for sød) appelsinjuice på (kan også presse selv, men det går lige så fint med juice). 2 dl til at starte med. Så hælder du 3-4 dl fløde (alt efter hvor sovse-gris du er). Så smager du det til med appelsinjuice. Jævner evt. en lille bitte smule. Det skal være lidt tyndt i det. Også putter lidt sovsekulør i.

Lad det simre i 25-30 min og serveres med løse ris. HURTIGT OG MUMS for sygt...



det tror jeg da vi må prøve i aften

Anmeld

10. maj 2010

N&J

Hjemmelavet Pizza.. 

Anmeld

10. maj 2010

Mira0911

linselouise skriver:

Jeg mangler inspiration



Her er der ikke rigtigt noget appetit, så det bliver franskbrød fra bageren med diverse pålæg.. Kedelig aftensmad...

Anmeld

10. maj 2010

Moderator

Profilbillede for Moderator
Caroline86 skriver:



det tror jeg da vi må prøve i aften



Det syns jeg er en rigtig fin idé. Tror også vi skal have det en af dagene...

Anmeld

10. maj 2010

hc=k

linselouise skriver:

Jeg mangler inspiration



Flæskesteg med kartofler og sovs

Anmeld

10. maj 2010

Munder

Koteletter med flødekartofler og salat....gik lige i 80'er mode

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.