Vi spiser ofte pasta som "panikmad". - Pasta og spaghetti i alle afskygninger
- Spaghetti "Al olio": Kog spaghetti. Svits 3-4 fed hvidløg og en chili i olie skru ned for varmen og tilsæt en god sjat olivenolie, salt og peber og kom pastaen i. Drysses med revet parmesan.
- Carbonara: Kog pasta penne, skruer, spaghetti - hvad du har. Svits bacon sprødt. Læg bacon på en stykke køkkenrulle til afdrypning. Svits 1 løg, 2 fed hvidløg og champignoner, tilsæt lidt hvidvin og lad det dampe helt væk (Hvidvinen kan udelades) tilsæt fløde og en halv boullionterning , salt og peber. Bland pastaen i og drys bacon på toppen.
Pastafad med spinat: Kog en pakke frisk pasta eller tortellini. Tag et ovfast fad og hæld en dåse flåede tomater i. ovenpå kommes pastaen. Tag en gryde og svits 1 løg og 1-3 fed hvidløg, tilsæt en pose frossen spinat (gerne optøet) tilsæt salt, peber, revet muscatnød. Hæld spinaten ovenpå pastaen og slut af med ostesovs på toppen. (Evt. mornay ellers hjememlavet) bages i ovnen i ca. 25 min.
Mvh. Line.
Anmeld