Frikadelle opskrift

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

9. april 2010

Ansemusen

Soap skriver:

Alm frikadelle fars enten med kylling eller svinekød tilsæt græsk krydderi og feta i tern+ hvidløg men den kan da undlades hvis man ikk er til det  og vupti så er der græske frikadunser 

Og så har jeg en opskrift på noget vi kalder sommerfrække frikadeller : ) 

500 g hakket svinekød eller hakket kylling(farven blir flottest med kylling)
½-1 tsk salt 
2 løg 
½-1 lille chili 
2 tsk olie  
2 dl kokosmælk, 6-8% fedt

1-2 spsk stærk karrypasta, eller 1 spsk tørret karry 

2 lime eller 6 limeblade 
salt og peber

 




Tusind tak for opskriften! Den er jo genial

Jeg fandt dog ud af, at lidt vand og ca. 3-4 spsk. mel gør at frikadellerne bliver mere sprøde på ydersiden og mere thaiagtige (stegte dem i sesamolie).

Og så kom jeg lidt frisk revet ingefær i og 2 fed hvidløg. Mums! Min veninde spurgte straks om opskriften, da hun satte tænderne i dem. Dyppede dem i sød chili sauce!

Er sikker på at denne opskrift bliver en genganger i madlavningen herhjemme fremover!

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

9. april 2010

Ansemusen

Man kan sagtens komme halv mængde grøntsager eller mere i og ppå den måde gøre frikadellerne meget sundere! Alt kan bruges, fx. gulerødder, løg, squash, selleri, pastinak, porrer...

Anmeld

9. april 2010

Becks

Jeg putter altid broccoli i mine frikadeller..

Engang i skolen lavede vi dem med havregryn, smagte vildt godt

Anmeld

9. april 2010

lucas<3

heej  jeg plejer bare og putte den mængde jeg sys der skal i. så det er lidt svært men putter følgene i:

kyllingefars.

peverfrugt, løg, hvidløglidt mel, æg,salt mælk.  

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.