Soap skriver:
Alm frikadelle fars enten med kylling eller svinekød tilsæt græsk krydderi og feta i tern+ hvidløg men den kan da undlades hvis man ikk er til det og vupti så er der græske frikadunser
Og så har jeg en opskrift på noget vi kalder sommerfrække frikadeller : )
500 g hakket svinekød eller hakket kylling(farven blir flottest med kylling)
½-1 tsk salt
2 løg
½-1 lille chili
2 tsk olie
2 dl kokosmælk, 6-8% fedt
1-2 spsk stærk karrypasta, eller 1 spsk tørret karry
2 lime eller 6 limeblade
salt og peber
Tusind tak for opskriften! Den er jo genial 
Jeg fandt dog ud af, at lidt vand og ca. 3-4 spsk. mel gør at frikadellerne bliver mere sprøde på ydersiden og mere thaiagtige (stegte dem i sesamolie).
Og så kom jeg lidt frisk revet ingefær i og 2 fed hvidløg. Mums! Min veninde spurgte straks om opskriften, da hun satte tænderne i dem. Dyppede dem i sød chili sauce!
Er sikker på at denne opskrift bliver en genganger i madlavningen herhjemme fremover!
Anmeld