opskrift på mørbrad

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

27. marts 2010

LotteGabriella



vi plejer at lave DANSKERDURUM altså svin svøbt i svin

det vi gør er, at vi rør en philadelphia ost med alle mulige lækre krydderier. smørrer et tykt lag rundt om hele svinemørbraden og derefter lægger man et bacon tæppe som man kan rulle sammen om mørbraden. og så i ovnen cirka en time på 200 grader -- UHHM!



det er stort set den samme som vi altid laver...og den er ekstra go' i en kuglegrill

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

27. marts 2010

oo

LotteGabriella skriver:



det er stort set den samme som vi altid laver...og den er ekstra go' i en kuglegrill



så får du da liiiige opskriften på nogle fantastiske kartofler til (de er forresten gode til ALT grillet kød )

du køber en pakke babykartofler og lægger dem ti og ti på et stort stykke bagepapir. derefter lægger du en lille klat smør på hver kartoffel og så smuldrer du store stykker blåskimmelost udover dem (st. clemens fra netto er klart den bedste, den er ikke så salt nemlig) og så massere af salt og peber og så pakker du bagepapiret sammen så det bliver en lukket pakke med kartofler og snask indeni og så i ovnen ved 180 grader i 50 minutter og derefter ti minutter på eftervarme.

når de så er færdige er kartoflerne jo sølet ind i lækkert ostesnask og det ost der er på papiret og er lidt hårdt, skal I sørge for at få med, for det smager viiiiiidunderligt

Anmeld

27. marts 2010

LotteGabriella

Tjuhl skriver:



så får du da liiiige opskriften på nogle fantastiske kartofler til (de er forresten gode til ALT grillet kød )

du køber en pakke babykartofler og lægger dem ti og ti på et stort stykke bagepapir. derefter lægger du en lille klat smør på hver kartoffel og så smuldrer du store stykker blåskimmelost udover dem (st. clemens fra netto er klart den bedste, den er ikke så salt nemlig) og så massere af salt og peber og så pakker du bagepapiret sammen så det bliver en lukket pakke med kartofler og snask indeni og så i ovnen ved 180 grader i 50 minutter og derefter ti minutter på eftervarme.

når de så er færdige er kartoflerne jo sølet ind i lækkert ostesnask og det ost der er på papiret og er lidt hårdt, skal I sørge for at få med, for det smager viiiiiidunderligt



nam nam nam det lyder godt nok lækkert de skal klart prøves taaaaaaaaaaaak

Anmeld

27. marts 2010

starsofheaven

tak for alle jeres ideer.. så har ejg en masse opskrifter til næste gang. idag blev det, mørbrad svøbt med parma skinke og korianter i fløde sovs.. mums!

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.