opskrifter med oksekød

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

31. januar 2010

Bom

Zafir skriver:



Osso buco: Smager faaaaaantastisk.

I gryden med det, brun det på begge sider. (rids det lige i kanten så det ikke popper op). På med en masse paprika, salt og peber. På med en god sjat (hvid)vin og en dåse flåede tomater. -Og en dusk masse krydderurter. Lad det simre i 1½-2 timer. I med gulerødder, porrer og løg. Simre i en halv times tid mere.
Serveres med frisk pasta eller kartoffelmos og hakket pyntegrønt.

Filetsteaks?... Mmm. Det udtryk kender jeg ikke.

Lårtunge: Benløse fugle eller bankekød Nam nam...!!

Steaks: Det er da bare bøffer og bearnaise, eller bøffer med salat guarkemole og ris? eller bøffer og hvad som helst



Tak for ideerne, tror jeg skal prøve det med okse bucoen..

Kan man ikke lave noget andet end bøffer ud af de der devler??? Er nemlig ikke så vild med bøffer, sys de er så'n lidt tøre..

Kan man skære så'n en lårtunge i tern og så bruge det som "små kød" eller ville det være synd??

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

31. januar 2010

Moderator

Profilbillede for Moderator
Mini-Terp skriver:



Tak for ideerne, tror jeg skal prøve det med okse bucoen..

Kan man ikke lave noget andet end bøffer ud af de der devler??? Er nemlig ikke så vild med bøffer, sys de er så'n lidt tøre..

Kan man skære så'n en lårtunge i tern og så bruge det som "små kød" eller ville det være synd??



Ja, du kan sagtens bruge det som småkød!!

Og bøffer kan altid skæres op som wokkød...

Anmeld

1. februar 2010

Lone Jakobsen

nej hvor skønt at du har så mange ideer...skal nok lige vende tilbage når jeg står med et stykke oksekød jeg ikke aner hvad jeg skal bruge til

synes pludselig at det virkede meget uoverskueligt med så meget mørkt kød

Anmeld

1. februar 2010

Mussen2

nutche skriver:



ungarsk suppe lyder vildt godt...har du en opskrift?



Yes!

til 4 personer

500 gr oksekød (jeg bruger hakket, men der står man også kan bruge oksestykker

2 løg

3 spsk tomatpúre

1 spsk mild paprika

salt og peber

 

Brun kødet og kryder det med salt og peber. Tag det op af gryden.

Løgene hakkes groft og brunes. Tilsæt tomatpure, paprika og salt peber og brun det i det.

Tilsæt 1½ L vand sammen med det brunede kød.

½ time før servering tilsættes 4 kartofler som er skrællet og skåret i stykker. Ligeledes tilsættes to peberfrugter som er skåret i stykker. Til sidst tilsættes to dåser flåede eller hakkede tomater

 

Server med en klat creme fraiche eller ligenede og et drys persille.

 

MUMS!

Anmeld

1. februar 2010

Lone Jakobsen

Muttien skriver:



Yes!

til 4 personer

500 gr oksekød (jeg bruger hakket, men der står man også kan bruge oksestykker

2 løg

3 spsk tomatpúre

1 spsk mild paprika

salt og peber

 

Brun kødet og kryder det med salt og peber. Tag det op af gryden.

Løgene hakkes groft og brunes. Tilsæt tomatpure, paprika og salt peber og brun det i det.

Tilsæt 1½ L vand sammen med det brunede kød.

½ time før servering tilsættes 4 kartofler som er skrællet og skåret i stykker. Ligeledes tilsættes to peberfrugter som er skåret i stykker. Til sidst tilsættes to dåser flåede eller hakkede tomater

 

Server med en klat creme fraiche eller ligenede og et drys persille.

 

MUMS!



det lyder bare rigtigt godt og super simpelt

Anmeld

1. februar 2010

Nadi

pasta og kødsovs-lasagne

lav pasta og kødsovs som hvis det var dét man skulle have, men kom det i et ildfastfad med ost over og i ovnen til osten er smeltet.

-Nadia

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.