Jeg overlevede fordi ilden i mig brændte stærkere end ilden omkring mig
Favoritten er (den er ikke kalorielet
) pasta med pesto-marscarpone:
2 løg
2-3 fed hvidløg
400 g champignoner eller andre svampe
2-300 g cherrytomater
1 glas rød pesto
1 bøtte marscarpone
basilikum, oregano, salt og peber
Champignoner skæres i skiver eller stykker, steges i gryden og tages fra. Løg og hvidløg hakkes fint og steges klare. Champignoner, pesto og marscarpone samt krydderier tilsættes. Når marscarpone er smeltet, tilsættes halverede cherrytomater.
Det simrer, mens pastaen koger.
Vi tilsætter nogle gange røde linser til saucen, hvis der er brug for mere protein. Den er alle herhjemme vilde med.
Vi er også glade for lasagne med røde linser, gulerødder og squash i stedet for kød. Og risotto enten med svampe eller spinat og ærter.
Anmeld
Citér