Vi er typerne der altid sørger for vildt meget mad, drikkelse og desserter/kager.
Vi er kæmpe madnørder begge to og er vilde med at lave mad. Så vi har altid lavet al mad selv og dermed også erfaret at det er noget billgere at lave mad selv.
Der er jo mange muligheder. Ofte er middage dyre.
Et morgenbord kan gøres forholdsvist billigt. Hjemmebagte boller, lidt marmelade og ost. Evt. lidt pålæg og så måske en kage. Her skal der ikke dyr drikkelse til. Lidt juice, kaffe/te.
Det kan også være eftermiddagshygge med nogle hjemmebagte kager, kaffe/te/kakao. Og evt. lidt snacks efterfølgende og et glas vin eller øl.
Alternativt kan det også være en gang aftensmad som ikke behøver at være suppe, steg og is. Det kan være lasagne med salat og et foccacia. Det er nemt, lækkert og ikke vildt dyrt.
Vi holder mange fødselsdage da vi er 6 i familien. Vi inviterer ofte på “hverdagsfødselsdage.” Dvs. vi inviterer på selv dagen som jo ikke altid falder på en fridag. Her er “konceptet” invitation til boller og lagkage fra kl. 15 og pasta med kødsovs fra kl. 18.
Dvs. vores gæster selv melder ind om de kommer til det ene eller det andet eller begge dele. Det er så hyggeligt. Børnene elsker det og ligeledes gør vores gæster. De synes det er rart det er uformelt og bare ren hygge. Og det er nemt på en hverdag.
Mine forslag er selvfølgelig baseret på at I har lyst til at gøre en indsats selv i køkkenet.
Og ellers tilslutter jeg mig de andre. Jeres barn bemærker det ikke nu.
Anmeld
Citér