Vi er mor, far, 1.5 årig, 10 årig, 12 årig og 14 årig.
Vi handler hver dag, og laver forholdsvis lækker og sund mad. Næsten altid kød og altid godt med grøntsager. Vi sparer ikke, men får også brugt næsten hele budgettet når måneden er omme, så man kunne med fordel tænke anderledes.
Vi handler vel for +12.000 eller mere, men det skal der også skrues ned for, det er alt for meget. . Vi har heldigvis nogle dårlige vaner, vi kan skrue på, og så påtænker jeg at få spist lidt rugbrød engang imellem- tja, hvorfor ikke? Og forsøge at lave mad til to dage og evt. blive bedre til at tømme køleskabet. Idag var der kun 500 g. oksekød i butikken, vi skal normalt have +800 g, så jeg smed 6 løg i, finthakket hvidkål, gulerødder og røde linser. Det var til spaghetti kødsovs. Der gik fra at være for lidt mad til at være rester! Bum. Sparret penge og god samvittighed 
Sorry min lange smøre, men emnet er netop oppe og vende herhjemme, særligt nu hvor yngstemedlemmet koster knap 4000 i daginstitution hver dag 

Anmeld
Citér