- Rester fra aftensmaden dagen før: fx grønt/ris/bulgur/linser/perlebyg/fiskedeller/råkostsalat/pita/lasagne/grøntsagsmos/pizza/madpandekager/tærte/kyllingespyd/omelet/pizza/wok
- Gnavegrønt: Bønner/broccoli/tomat/agurk/peberfrugt/gulerødder eller frugt: banan/æble/pære/mandarin/melon/kaki/mango/druer
Rugbrødsklapsammen: Humus, avocado, ost, postej, pølse, eller bare smør.
Andre ting kunne være: Et kogt æg, majskolbe, halv avocado, en lille naturel yoghurt, knækbrød med smør eller creamcheese
Ekstra hyggeting: Friske bær, nødder, en pålægschokolademad, peanutbutter, hjemmebagt müslibar, knækbrødskiks
Fordelingen af ovenstående plejer at være ca. 50% grønt og 50% af “noget andet” ...
Anmeld
Citér