Hvad gjort jeg galt?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

9.241 visninger
17 svar
1 synes godt om
18. oktober 2019

Anonym trådstarter

Ih altså jeg fandt en smørecreme

Og der skal kun hvid chokolade og flormelis og smør i. 

Og jeg pisket smør og flormelis i over 20 min. Men det bliv aldrig hvid og luftigt som der stod. Hvad gjort jeg forkert?  

Kan det ha betydning at der stod blødt smør og jeg så tog ægte smør ud af køleskabet og hakket det små og pisket med det samme?

Anmeld Citér

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

18. oktober 2019

FraMalling

Det kan sagtens have betydning. Det tager jo tid for ægte smør at blive blødt 

Anmeld Citér

18. oktober 2019

Anonym trådstarter

FraMalling skriver:

Det kan sagtens have betydning. Det tager jo tid for ægte smør at blive blødt 



Selvom jeg pisket det i over 20 min?

det øv øv hvis det er derfor. Jeg plejer at følge opskrifter meget præcist

Anmeld Citér

18. oktober 2019

Tin

Profilbillede for Tin
Anonym skriver:

Ih altså jeg fandt en smørecreme

Og der skal kun hvid chokolade og flormelis og smør i. 

Og jeg pisket smør og flormelis i over 20 min. Men det bliv aldrig hvid og luftigt som der stod. Hvad gjort jeg forkert?  

Kan det ha betydning at der stod blødt smør og jeg så tog ægte smør ud af køleskabet og hakket det små og pisket med det samme?



Hvilken type smør har du brugt?

Anmeld Citér

18. oktober 2019

Mulllesmor

Profilbillede for Mulllesmor

du skal piske smørret i min 10 min INDEN du putter flormelis i.....

Anmeld Citér

18. oktober 2019

Anonym trådstarter

Tin skriver:



Hvilken type smør har du brugt?



Jeg brugte ægte saltet smør 

Anmeld Citér

18. oktober 2019

Anonym trådstarter

Mulllesmor skriver:

du skal piske smørret i min 10 min INDEN du putter flormelis i.....



Der står i opskriften at smør og flormelis pisket sammen til det er hvid og luftigt

og jeg pisket dem sammen endda til ca mindst 30 min

ja kald mig bare dum men først efter over 30 min at jeg indså at det ikke ændre sig

Anmeld Citér

19. oktober 2019

nemisis

Profilbillede for nemisis

Hvis man pisker så længe, så varmes smørret for meget op og så bliver det lidt som at prøve at piske smeltet smør. Det skal være blødt fra start. Blødt smør er smør der har stået ude af køleskabet i en times tid. Prøv igen��

Anmeld Citér

19. oktober 2019

Anonym trådstarter



  1. Hvis man pisker så længe, så varmes smørret for meget op og så bliver det lidt som at prøve at piske smeltet smør. Det skal være blødt fra start. Blødt smør er smør der har stået ude af køleskabet i en times tid. Prøv igen��



Så jeg skal tag ægte smør op fra køleskabet og lad det stå i 1 time. Ved du om jeg skal piske smør først i noget tid også derefter putte flormelis i, eller hvordan skal jeg gøre? 

Bemærket at opskriften er herfra fordi der står.  ALT.   Den hedder  chokoladekage med hvid chokoladefrosting

 

Anmeld Citér

19. oktober 2019

StineW79

Profilbillede for StineW79

https://www.alt.dk/mad/opskrift/chokoladekage-med-hvid-chokoladefrosting

Her er en ret god beskrivelse, af hvordan man laver chokoladesmørcreme. 

Måske har chokoladen været for varm, måske har smørret været for koldt, men du har i hvert fald pisket det alt for længe. 

Udover det så plejer jeg altid, at bruge lurpak usaltet smør, når jeg laver smørcreme.. 

Held og lykke næste gang. Vh Stine 

Anmeld Citér

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.