Hvad er jeres madbudget

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

29. maj 2019

Mort3

Profilbillede for Mort3

Vi er to voksne og 4 børn. 

Vi laver ikke madplaner, handler stort en 1 gang om ugen og så ellers lidt dryssende i løbet af ugen. Jagter ikke tilbud, køber bare det vi skal, hvor vi nu lige engang handler. Har ikke et egentligt madbudget, men bruger ca. i gennemsnit 8000 på mad og diverse i måneden

Christina 

Anmeld Citér

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

29. maj 2019

Millemor1

Profilbillede for Millemor1

Vi er to voksne og to børn på 2 og 3 år, hvoraf en bruger ble. Vores madbudget er på 6000kr om måneden inkl bleer og husholdning. Vi handler tit - i perioder nærmest hver dag. Andre gange er vi bedre og handler stort en gang om ugen. Vi DR enormt dårlige til at overholde madbudgettet og bruger nok 500-1000kr mere end vi “må“ hver måned

Anmeld Citér

29. maj 2019

Anonym

 

2 voksne og to små børn, der begge bruger (mange!) bleer, men kun den ene spiser mad.

Vores madbudget er på 5000 kr. eksl. bleer. Jeg tager så fra børnepengene til bleer og den store bruger kun for ca. 250 kr. om måneden i bleer, mens det med den lille løber op i 5-600 kr., fordi han også bruger de voldsomt dyre babypads i stedet for storebrors billige skumklude og samtidig skal have skiftet ble rigtig mange gange om dagen.
Så inkl. bleer er vi jo næsten oppe på 6000 kr., men vi lever så også næsten helt økologisk.


Det var noget andet dengang vi lige var flyttet sammen og ikke have nogen børn, samt kom fra vores sparsomme SU-liv. Der levede vi for omkring 2000 kr. om måneden! Men det var godt nok hverken sjovt eller nemt.

Anmeld Citér

29. maj 2019

NCB89

Profilbillede for NCB89

Vi er to voksne og to børn på hhv. 6 år og 1½ år. Vi har 5500kr. pr. måned. Det dækker over mad (Herunder også madpakker til far og ældste barn), bleer, personlig hygiejne mv. Det passer fint. Fra august sætter vi det op til 6000 kr. da vores tredje dreng melder sin ankomst og vi derved skal bruge flere bleer og købe MME.

Anmeld Citér

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.