Eksperthjælp: Boligstøtte

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.004 visninger
0 svar
0 synes godt om
9. august 2018

Helene Treschow

Hej Helene, jeg bor til leje og har indtil nu fået BOLIGSTØTTE. Den bliver en del mindre til sep, da min datter bliver 18 år i august. Får jeg mere ved at bede hende flytte? Hun har ikke noget arbejde endnu og er droppet ud af skolen. Jeg har nok sovet i timen, ved jo godt hun bliver voksen som 18 årig og at hendes indkomst bliver fratrukket boligstøtten. Men hun har intet endnu. Hun har selvfølgelig bopæl hos mig.
På forhånd tak.
ModerenHelenes svar

Kære du

Jeg vil super gerne hjælpe, men desværre er de socialretlige regler ikke en del af mit speciale, som er familieret.

Prøv at forhør dig hos kommunen, ring til dem og spørg noget i stil med "Hvordan ser min situation ud i forhold til boligstøtte, hvis min datter flytter, for det overvejer hun at gøre".

Rigtig meget held og lykke med det.

 

Bedste hilsner

 

Helene TreschowHelene har stor erfaring med at rådgive og føre sager om forældremyndighed, børns bopæl og samvær. Helene rådgiver derudover i forbindelse med (overvejelser om) separation og skilsmisse, ægtefællebidrag og bodeling, samt om børnebidrag. Endvidere rådgiver Helene ugifte samlevende og (kommende) ægtepar, blandt andet om samejeoverenskomster, ægtepagter, og testamenter, herunder også børnetestamenter

Se Helenes hjemmeside: TVC Advokatfirma

Anmeld Citér

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.