Eksperthjælp: Minipillestop

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

421 visninger
0 svar
0 synes godt om
12. juli 2018

Karen Bøhrnsen

Hej Karen ?? Jeg har et spørgsmål ang. minipillestop. Vi har et barn på 14 måneder, og ønsker at gå igang med at prøve at blive gravide. Vi skal giftes om 1 måned d. 4. aug. og på bryllupsrejse i midt oktober. Men spørgsmålet er hvornår man får sin menstruation igen efter minipille stop, jeg vil jo helst undgå at ramle ind i vores bryllup eller vores bryllupsrejse. Mine blødninger var inden minipillerne helt regelmæssige en gang i måneden. Men på minipillerne har det været ekstremt forskelligt. Har sagtens kunnet gå i et par måneder uden menstruation, og sidste gang havde jeg det i 15 dage. Vil så gerne af dem hurtigst muligt. Håber du kan hjælpe mig ?? Mvh JannieKarens svar

Kære Jannie

 

Tak får dit brevkassespørgsmål.

 

Når du tager minipiller justeres din hormonproduktion kunstigt og når du stopper med at tage minipiller skal din egen hormonproduktion lige finde sig selv igen.

Du kan nok forvente at få en regelmæssig cyklus igen på et eller andet tidspunkt, men hvornår og hvor lang tid det tager er ikke til at vide. 

Du kan få din første cyklusblødning allerede 14 dage efter du stopper med minipillerne - altså du kan få ægløsning pænt hurtigt efter, du stopper eller der kan gå længere tid. Alt afhængigt af hvor lang tid din krop tager om at komme sig efter det kunstige hormontulskud.

Jeg kan desværre ikke hjælpe dig med at komme med en nøjagtig dato, da din krop og dit hormonsystem aldrig nogensinde kan forudsiges helt præcist.

 

Nu håber jeg, I får et fantastisk bryllup og en skøn honeymoon - med alt hvad dertil hører ;-)

 

Venlig hilsen

Karen Bøhrnsen

Jordemoder, IBCLC og ammekonsulent

like facebook.com/jordemoder.net

 

Hvis du har brug for en mere uddybende dialog, har du mulighed for at ringe direkte til jordemoder Karen Bøhrnsen - en telefonisk jordemoderkonsultation koster kun 145.- og kan faktureres via mobilpay - så tøv ikke - ring og få en personlig og fortrolig snak med jordemoderen. Ring på mobil 27216882.

 Karen tilbyder i brevkassen personlig og individuelt tilpasset vejledning i graviditet, fødsel, barsel og ikke mindst i amning.

Se Karens hjemmeside: www.jordemoder.net

Anmeld Citér

3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse.

Spar 384 kr.

Køb her for kun 229 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.