Eksperthjælp: Hun tror jeg er faren...

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.722 visninger
0 svar
0 synes godt om
8. juni 2018

Karen Bøhrnsen

Er jeg kommede far eller det ham den anden eller en helt 3. .... Vi var sammen start nov. 17 og hun er sat til sidste mens. 25 nov. 17 og termin i slut aug. Hun har været sammen med to andre den ene 10. Dec. Og den anden kan hun ik huskw hvornår.. Mit spørgsmål er hvis man er på ppiller og plet bløder og er blevet gravid kan man så sætte datoen så meget forkert? Hun tror jeg er faren..Karens svar

Hej med dig

 

Ud fra det, du beskriver - og hvis barnets mor har forholdsvis regelmæssig cyklus og hvis blødningen i november ikke bare var en pletblødning og hvis terminen er allersidst i august - er hun med større sandsynlighed blevet gravid i december måned frem for i november måned sidste år.

 

Men som du kan se, er der en her masse, hvis'er. Så hvis du lidt mere sikkert vil vide, om du har lagt gener til barnet, er det bedst at få taget en DNA test. 

 

Når den kommende mor nu mener, det er dig, der er far, så har du jo en reel mulighed for at skriver under på 'Ansvars- og Omsorgs-erklæringen' og så er du juridisk FAR også selvom du ikke har lagt gener til!!

 

Venlig hilsen

Karen Bøhrnsen

Jordemoder, IBCLC og ammekonsulent

like facebook.com/jordemoder.net

 

Hvis du har brug for en mere uddybende dialog om beregning af termin, har du mulighed for at ringe direkte til jordemoder Karen Bøhrnsen - en telefonisk jordemoderkonsultation koster kun 145.- og kan faktureres via mobilpay - så tøv ikke - ring og få en personlig og fortrolig snak med jordemoderen. Ring på mobil 27216882.Karen tilbyder i brevkassen personlig og individuelt tilpasset vejledning i graviditet, fødsel, barsel og ikke mindst i amning.

Se Karens hjemmeside: www.jordemoder.net

Anmeld Citér

3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse.

Spar 384 kr.

Køb her for kun 229 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.

Rikke Nielsen

Scannings-sygeplejerske


Gitte Sander

Psykoterapeut og parterapeut