Eksperthjælp: Hvad er et forældrekompetenceforløb?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

3.194 visninger
1 svar
0 synes godt om
4. juni 2018

Helene Treschow

Hvad er afkos og forældrekompantance forløb? Kommunen mener at mig og min forlovede skal igennem sådan eg forløb pga vi tog vores tvillinger ud aff en vuggestue som vi kunne mærke bare ikke var det rigtige sted! Og må man gerne sige nej tal til sådan et forløbHelenes svar

Kære du

Et forældrekompetenceforløb kan blandt andet være råd og vejledning fra en familierådgiver, eller støtte i hjemmet fra en familiekonsulent.

Det kan også være et psykologforløb, eller aflastning af i dagligdagen eller i weekenden. Det kan være forældrekurser.

Jeg er ikke helt sikker på, jeg forstår dit andet spørgsmål om, hvad ”afkos” er. Du er hjertelig velkommen til at ringe til mig på min mobil 5373 7179, eller sende mig en sms, eller en e-mail på htr@tvc.dk. Så ringer jeg dig op. Også hvis I har hørt mere fra kommunen, siden du skrev, og det er begyndt at fylde mere, så er det min erfaring, at en god snak kan gøre en verden til forskel.

 

Solskinshilsner fra

Helene TreschowHelene har stor erfaring med at rådgive og føre sager om forældremyndighed, børns bopæl og samvær. Helene rådgiver derudover i forbindelse med (overvejelser om) separation og skilsmisse, ægtefællebidrag og bodeling, samt om børnebidrag. Endvidere rådgiver Helene ugifte samlevende og (kommende) ægtepar, blandt andet om samejeoverenskomster, ægtepagter, og testamenter, herunder også børnetestamenter

Se Helenes hjemmeside: TVC Advokatfirma

Anmeld Citér

4. juni 2018

Rosa-Sophia

Jeg får bare lige lyst til at minde om, at en kontakt med kommunen omkring børn ikke behøver at indebære et stort omfattende og intimiderende cirkus  men kan bestå i netop det der bliver opridset. Kommunen bestræber sig på at samarbejde med jer forældre. Dermed sagt kan det sagtens være, at I ikke føler  at et forældrekompetencekursus er det rigtige for jeres familie og så bør i jo argumentere for, hvorfor I ikke synes, at det er relevant for jer. Og så må kommunen eller den gamle vuggestue eller dem der har foreslået forløbet begrunde, hvorfor de tænker, at det er et godt valg. Har de ikke mere vægtig argumenter end at i er ved at skifte vuggestue, tænker jeg ikke, at I kan blive "påduttet" noget som helst.

Anmeld Citér

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.