Borderline. Andres opfattelse omkring opmærksomhed

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

28. december 2017

Anonym trådstarter

Soonmom skriver:

Altså nu spørger jeg bare fordi jeg ikke ved det 

men er borderline ikke netop ikke det modsatte, altså at man ikke kan lide opmærksomhed og er bange for at fejle agtig?Jeg kan se der er en anden der har svaret dig

Anmeld Citér

3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse.

Spar 384 kr.

Køb her for kun 229 kr.

28. december 2017

Anonym trådstarter

Mor og meget mere skriver:Fordi mange med Borderline har svært ved at kontrollere deres følelser og let fremstår meget dramatiske og heftige i deres følelsesudbrud. Reelt søger de vel ikke opmærksomheden for opmærksomhedens skyld, men handler i deres følelsers vold, og det tolkes så let som om, de jager opmærksomheden. 

Men der er jo altid nuancer og forskelle, og langt fra alle med Borderline handler netop sådan. Jeg er bare så træt af at høre nå folk taler om nogen med borderline så siger de men det er fordi hun er opmærksomhedsøgene. 

Men der er jo andre ting der ligger til grunde fordi ting personen gør.

Man gør det jo ikke for at få opmærksomhed.

Anmeld Citér

28. december 2017

Anonym trådstarter

MorTil3+ skriver:

Jeg har også borderline og ønsker bestemt heller ikke opmærksomhed, tværtimod. Men som andre skriver kan jeg også nogle gange reagere uhensigtsmæssigt heldigvis sker det meget sjældent efterhånden. Men da jeg var yngre skete det meget oftere og har mange gange været i slåskampe både med og uden våben og det er selvfølgelig noget der giver opmærksomhed, men det var bestemt ikke det jeg søgte, kunne bare ikke styre mine følelser. Efter jeg fik børn fik jeg lidt mere styr på mig selv men arbejder heller ikke, og passer egentlig mest bare mig selv, min familie og nogle få tætte venner. Bliver hurtig stresset hvilket gør at jeg får sværere ved at kontrollere mine følelser, så for mig er det bedst at ha fred og ro omkring mig, for at kunne fungere normalt og heldigvis for mig og min familie havde jeg en meget forstående sagsbehandler som hjalp mig med at få en førtidspension ellers havde jeg nok ikke haft mine børn hjemme.Men det med at slogs forbinder folk vel heller ikke med opmærksomhed?

Jeg arbejder lidt.

Jeg bliver også let stresset, men jeg lukker følelserne indad, så alt bliver et kaos inden i mig.

Der er kun 2 personer jeg kommer til at have en uhensigtsmæssig adfærd overfor, det er de 2 personer som mine frustrationer gå ud over, nå jeg ikke kan have det inden i mig mere.

Anmeld Citér

28. december 2017

Mor og meget mere

Profilbillede for Mor og meget mere
Anonym skriver:Jeg er bare så træt af at høre nå folk taler om nogen med borderline så siger de men det er fordi hun er opmærksomhedsøgene. 

Men der er jo andre ting der ligger til grunde fordi ting personen gør.

Man gør det jo ikke for at få opmærksomhed.Nej, det er også det, jeg skriver - folk tolker det forkert, fordi det kan LIGNE jagt på opmærksomhed og drama. 

Anmeld Citér

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.