Er jeg helt forkert på den? (Angående gave)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

26. oktober 2017

Mille123

Profilbillede for Mille123
Soonmom skriver:Men så er der jo så meget andet man kan købe med navn på også ting uden udløbsdato som man ikke spiser.

Jeg understreger at faren handler helt forkert, men jeg synes det er en meget mærkelig gaveJa jeg er med på at du synes manden handler forkert, min pointe er bare at det jo er barnet der tænkte på venindens datter, hvorfor det da ville være synd at sige: “Nej den skal vi ikke købe, du må finde noget andet med navn på” - det er jo tanken der tæller. 

<a href="http://www.minticker.dk/"><img src="http://www.minticker.dk/tickers/01ky7r6vcco6qhgf.png" alt="MinTicker.dk Ticker" border="0"/></a>

Anmeld Citér

3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse.

Spar 384 kr.

Køb her for kun 229 kr.

26. oktober 2017

Tommelise

Profilbillede for Tommelise
Soonmom skriver:Det tror jeg du skal lære mange familier såI mange familier er Nutella noget, man kun får i weekenden - på linje med fredagsslik.

Jeg synes, det var en rigtig sød tanke af TS´s datter, og jeg synes, at faderen opfører sig uforskammet. Han burde udvise taknemmelighed over, at der er en lille pige, der gerne ville give hans datter en gave. 

Anmeld Citér

26. oktober 2017

MillyMy

Profilbillede for MillyMy

Jeg ville ha ELSKET sådan en gave - og jeg er 31! Gad faktisk godt man kunne købe herhjemme, for det er det en sjov og fin lille gave  

Og ja jeg forbinder også Nutella med slik og chokolade, og det elsker de fleste børn vel 

Anmeld Citér

26. oktober 2017

Soonmom

Profilbillede for Soonmom
Tommelise skriver:I mange familier er Nutella noget, man kun får i weekenden - på linje med fredagsslik.

Jeg synes, det var en rigtig sød tanke af TS´s datter, og jeg synes, at faderen opfører sig uforskammet. Han burde udvise taknemmelighed over, at der er en lille pige, der gerne ville give hans datter en gave. Og i mange familier er det ikke

Anmeld Citér

27. oktober 2017

Flomama

Soonmom skriver:Lige netop smør synes jeg godt man kan samlingne med, begge ting er usundt smørepålæg 

 Det er vi bestemt ikke enige om. 

 

Anmeld Citér

27. oktober 2017

Tullemoar

Profilbillede for Tullemoar

Jeg synes, det er en virkelig sød tanke. 

Herhjemme har vi lært, at det er tanken der tæller. Og her er der virkelig en sød tanke bag. 

Så nej, synes ikke I har været forkert på den. 

Og kender også mange voksne, som ville blive glad for den. 

Det er synd for jer, at der er blevet reageret sådan på gaven. 

Anmeld Citér

27. oktober 2017

lineog4

Profilbillede for lineog4
Mod
Soonmom skriver:Men så er der jo så meget andet man kan købe med navn på også ting uden udløbsdato som man ikke spiser.

Jeg understreger at faren handler helt forkert, men jeg synes det er en meget mærkelig gaveMin datter har også købt nutella med hjem til en veninde hun vidste elskede nutella, og det var sjovt fordi det var i et glas man bag efter kunne bruge som et drikke glas - så vi giver åbenbart også underlige gaver. 

Vi har også haft sjove pastaer med hjem fordi de netop passede til den person osv. Der findes vel ikke mærkelige gaver, men mærkelige givere - gaver er noget som giveren ønsker at give modtageren, det kan være fordi giveren har en drøm for modtageren, har tænkt på modtageren eller hvad ved jeg. 

Og jeg ved vi alle sammen er forskellige, men jeg vil langt hellere have en underlig gave hvor jeg kan se giveren har brugt nogle tanker på gaven end jeg vil have et gavekort til BR fordi giveren simpelthen ingen ideer havde men jo skulle give en gave. 

Jeg tænker også en nutella eller en leverpostej, hvis det opleves som mærkelige gaver, er en god anledning til at lære sit barn at man siger tak for tanken. Det gør man også når tante FIFI har strikket en sweater i akryl med grønne og pinke striber og ærmer der er 20 cm for lange. 

En lille sidebemærkning til alle, læs endelig verdens mest uartige dreng af Kim Fupz Aakeson, som netop er at man siger tak for gaven og at maden smagte godt selv om den smagte af prut og bæ - det er almindelig pli at lyve og sige tak.

Anmeld Citér

27. oktober 2017

bøllen

Profilbillede for bøllen
Med ærlighed kommer man længest :-)

Syntes tanken var sød og faren reagere helt forkert . Min dreng er lige blevet 8 år og ville helt sikkert syntes gaven var fin . Det ville de store på 16 nu også .

gaven var sød og personligt valgt. En skam far ikke ser dette . I har ikke gjordt noget forkert .

tænk sig at skælde ud over en gave til sit barn   at gave ikke er en " rigtig " gave ?!??!? 

Anmeld Citér

27. oktober 2017

Mor11

Profilbillede for Mor11

Lidt sjovt. Det kunne seriøst være mine ungers far der reagerede sådan. Han ville måske ikke tage konfrontationen med giveren, men han ville klart tale ned om det hele, til Gud og hver mand. Han er nemlig selv typen der laver en bestillingsliste og ikke en ønskeseddel! Én jul fik han en lækker vinterjakke af sin svigerinde. Han havde ikke haft andet end end tynd forårsjakke i 2år men nægtede at bruge penge på en tykkere jakke fordi han synes de var dyre. Så hun købte en, fordi hun tænkte han ville blive glad for ikke selv at skulle af med pengene og han havde jo manglet et ordenlig jakke for evigt. 

Manden blev decideret sur.. over at hun havde tænkt på hvad han ville blive glad for.. han mente simpelthen hun prøvede at "bestemme" over hans ønsker, ved at give en jakke og ikke en ting fra listen. 

Simpelthen så utaknemmeligt. Han er også typen der ikke ser værdien i at købe praktiske ting til børnene i gave. Det SKAL være noget de kan lege med. Total forskruet holdning eftersom - især den lille - bliver total lykkelig for at få fx en ny flyverdragt, nye sko osv. 

Anmeld Citér

27. oktober 2017

Bebsen

Min dreng på 7 år havde elsket at få nutella med eget navn på og havde ihærdigt holdt på at det kun var ham der måtte spise af den og selv bestemme hvornår - “for det er jo hans fordi hans navn står på og så bestemmer man selv” 

Det er en sød gave og jeg håber du har fået forklaret din datter at faren er helt forkert på den! 

Tænker han selv må have skruet datterens forventninger til gaven op, og hvis hun rent faktisk ikke blev glad for gaven(hvis hun feks ikke kan lide nutella) så er hans opførsel stadig langt ude!! Og at ville købe en erstatnings gave, ej jeg har da sjældent hørt noget så latterligt...! 

Anmeld Citér

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.