Eksperthjælp: Sexlyst og projekt baby.

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

830 visninger
0 svar
0 synes godt om
24. oktober 2016

Vivi Hollænder

Hej vivi
Min kæreste og jeg har prøvet at blive gravide siden marts og dette er også lykkes, vi har bare mistede to gange efterfølgende. Vores sex var ikke det helt store, min kæreste har ikke haft lysten i lang tid. Og efter vi besluttede os for at vi ville have en bebs. Er lysten fra min kæreste ikke ligefrem blevet bedre, og det er nærmest blevet en sur pligt. Jeg føler det er mig han ikke vil have selv om han siger det modsatte. Men jeg mangler han tager noget interativ og viser mig at han vil mig. Jeg vil ikke sige at det er pga af baby lavning at det halter. Jeg har læst og kommet med mange forslag, men hvad gør man lige? Jeg må ærlig indrømme at dette kan ødelægge mange års kæresteri..
mvhVivis svar

Kære Janne

 

Når jeg læser din mail, bliver jeg i tvivl om, du er blevet gravid eller om I stadig forsøger.

Hvis du er blevet gravid, vil jeg anbefale jer at opsøge en sexolog eller parterapeut, så der kan komme en fuld afklaring på, hvad der er ved at gå skævt i jeres sexliv. 

Dette siger jeg fordi, det er en stor fælles opgave at blive forældre og I har derfor brug for, at jeres forhold fungerer, så I ikke skal bruge energi på det. Et velfungerende sexliv bidrager til overskud og følelsen af samhørighed.

Er du derimod endnu ikke gravid, vil jeg anbefale, at I indstiller projektet og tager en eller flere grundige samtaler om emnet.

Din kæreste manglende sexlyst kan meget vel bunde i, at han endnu ikke er klar til at blive far.

Se også mit svar til debatpigen i : Kan forholdet og sexlivet bære projekt baby?

 

De bedste hilsner

ViviI Vivis brevkasse kan du få svar på alle spørgsmål, der vedrører din eller din partners seksualitet eller jeres fælles sexliv.

Se Vivis hjemmeside på: Bedresexliv.dk

Anmeld Citér

3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse.

Spar 384 kr.

Køb her for kun 229 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.