Mor til to piger, fra ‘14 og ‘20
Hvad spiser i til morgenmad i weekenden?
herhjemme får vi normalt rundstykker og morgenmadsprodukter til ungerne.
men vi har valgt, at efter ferien vil vi forsøge at spise fornuftigere/sundere.
har i nogle gode ideer, helst ikke noget som kræver for meget forberedelses tid.
Vi spiser meget forskelligt til morgenmad i weekender og ferier
Som regel starter vores datter, nok som så mange andre børn, med at spise tidligere og får et eller andet morgenmadsprodukt(yoghurt, havregryn osv).
Så spiser vi andre hen ad 8-9 tiden hvor vores datter så også spiser med.
Det Kan være alt fra yoghurt med hj.lavet müsli, havregryn eller havregrød. Ristet toastbrød, franskbrød, friskbagte koldhævede boller med varierende indhold af mel og gryn. Arme riddere har vi også lavet nogle gange. Æg og bacon. Blødkogte æg til brødtyper. Bananpandekager/amerikanske pandekager. Nu er min mand ikke så glad for det, men ellers er øllebrød også godt
spiste vores datter meget det første år.
En morgen for nogle uger siden havde vi absolut intet morgenmadsagtigt, der varmede min mand nogle toastbrød med tomatskiver og lidt ost på i ovnen. Det var dejligt
men ikke så morgenmadsagtigt
generelt er det en god ide at variere. Ellers ender vi herhjemme fx med bare at springe måltidet over.
Anmeld
Citér