Et spørgsmål om mayonaisen og remouladen

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

29. juni 2016

Hck

Profilbillede for Hck

Jeg går ikke så højt op i hvad mine unger spiser det til, bare at det er med måde at de gør det. Tror at man har meget forskellige smage og meninger om hvornår man bruger forskellige "dyppelser" til maden og til hvad man bruger til de forskellige ting. Nu læste jeg lige i start indlægget- æggekage med ketchup- og den har jeg ikke hørt før, så det er jo forskelligt hvad man synes hører til hvad.

Anmeld Citér

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

29. juni 2016

Tullemoar

Profilbillede for Tullemoar

Min datter får det, hvis det passer med maden. Fx. Pomfritter osv. Nogle gange får hun det også på sin kødpølsemad. 

Min datter elsker dyppelser. Hvis hun får det til pølser, så dypper hun pølsen i det og sutter det af igen, og dypper igen. Så vi er faktisk begyndt at tænke lidt over det men synes ikke, at det er i ekstremerne hun får det. 

Ellers så er det bare alt med måde

Anmeld Citér

29. juni 2016

StineW79

Profilbillede for StineW79

Vi/ungerne er stor forbruger af ketchup, mayo og remo. Vi får nærmest aldrig sovs eller dressing, så de får lidt fedt på den måde. Vh stine

Anmeld Citér

29. juni 2016

Hectar

sne190810 skriver:

Hvilket forbrug har i af ovenstående? Eller nok mere - hvilket forbrug har jeres kære børn.. 

Vi har nemlig herhjemme en gentagende situation med børnene herhjemme, som eeeelsker det - især mayonaisen .. Den ene af vores piger kunne, hvis hun fik lov, spise mayonaise til alt! Hun får lov hjemme hos sin mor at få det på stort set alt, og hendes yndlingsret er feks kartoffelmos med mayonnaise  

Vi er jo så de lidt mere strenge og tarvelige forældre (får vi i hvert fald af vide tit :-P ) fordi der herhjemme er lidt restriktioner på hvad og hvornår man bruger remouladen og mayonaisen. Det er primært til frokost, og så de retter til aftensmad hvori det indgår som feks fiskedeller med remo, pommes frites eller æggekage med ketchup, you name it. 

Men er vi virkelig strenge?! 

Hvis pigerne selv fik lov at bestemme, så kom der mayonnaise/remoulade frem til morgenbordet, når der er boller med ost/pålæg til morgenmad og stort set til hver aftensmåltid. 

Vores beslutninger/"regler" bunder selvfølgelig i at vi voksne selv syntes det er lidt småklamt at øse sin mad over med hhv. remo eller mayo, men også fordi at vi gerne vil have at maden bliver smagt som den er lavet, at de råvarer som bliver brugt, bliver smagt som de er og sidst men ikke mindst, hvis ikke aller vigtigst så det sunde afspekt i det. Det er jo ikke ligefrem et vidunder slankemiddel at spise så meget unødvendigt remo/mayo om dagen. 



Jeg har ingen erfaring med det, men vil dele en lidt spøjs oplevelse jeg havde for et par år siden.

Var til kampsportsstævne, hvor et af holdene var fra Hviderusland. De havde lavet morgenmad til os alle, en slags musligrød som smagte virkelig godt. Jeg var bare tæt på at trække mig, da de hældte remoulade, honning og kanel ovenpå. ��

Anmeld Citér

29. juni 2016

nielsen80

Her er det ketchup og remoulade, der er et hit. Ærligt har jeg ikke de store restriktioner. Hvis guleroden og broccolien ryger ned fordi man må dyppe i ketchup, så fred være med det. 

 

Anmeld Citér

29. juni 2016

Diosa85

sne190810 skriver:

Hvilket forbrug har i af ovenstående? Eller nok mere - hvilket forbrug har jeres kære børn.. 

Vi har nemlig herhjemme en gentagende situation med børnene herhjemme, som eeeelsker det - især mayonaisen .. Den ene af vores piger kunne, hvis hun fik lov, spise mayonaise til alt! Hun får lov hjemme hos sin mor at få det på stort set alt, og hendes yndlingsret er feks kartoffelmos med mayonnaise  

Vi er jo så de lidt mere strenge og tarvelige forældre (får vi i hvert fald af vide tit :-P ) fordi der herhjemme er lidt restriktioner på hvad og hvornår man bruger remouladen og mayonaisen. Det er primært til frokost, og så de retter til aftensmad hvori det indgår som feks fiskedeller med remo, pommes frites eller æggekage med ketchup, you name it. 

Men er vi virkelig strenge?! 

Hvis pigerne selv fik lov at bestemme, så kom der mayonnaise/remoulade frem til morgenbordet, når der er boller med ost/pålæg til morgenmad og stort set til hver aftensmåltid. 

Vores beslutninger/"regler" bunder selvfølgelig i at vi voksne selv syntes det er lidt småklamt at øse sin mad over med hhv. remo eller mayo, men også fordi at vi gerne vil have at maden bliver smagt som den er lavet, at de råvarer som bliver brugt, bliver smagt som de er og sidst men ikke mindst, hvis ikke aller vigtigst så det sunde afspekt i det. Det er jo ikke ligefrem et vidunder slankemiddel at spise så meget unødvendigt remo/mayo om dagen. 



Synes ikke i er strenge. Herhjemme er det også kun til frokost det kommer frem og som du selv siger til fiskefrikadeller osv

Anmeld Citér

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.