Eksperthjælp: Barn på mange måder.

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

602 visninger
0 svar
0 synes godt om
23. april 2016

Anne-Mette Arnbak Gammelgaard

hej j eg ville høre om en clairovant virkelig kan se og fornemme om man får et barn mere. jeg er nemlig ikke i stand til d et , har ikke æggeleder ,men 2 clairovante siger min nye mand og mig vil få et sanmmen. og jeg vil blive gravid i år. jeg ønsker det meget selv og går tilakupunktur og tager natur piller for æggeleder . hun siger clairovanten mirakler sker.Anne-Mettes svar

Det ved jeg ikke om de kan....Men der er jo mange måder at få et barn på i dag.Så der er da muligheder for jer på flere forskellige planer ,da det er et stort ønske for jer.

De Kærligste hilsner Anne-MetteAnne-Mette byder ind med støtte og rådgivning til en mindfull og nærværende tilgang i en hverdag med de mange udfordringer der nu engang er. Anne-Mette henvender sig til enkeltpersoner eller grupper - eks. mødregrupper hvor såvel samtale,støtte og meditation vil være på programmet. Har du et barn/er i en gruppe med fokus på særlige behov, byder Anne-Mette ind med indgående viden såvel pædagogisk som terapeutisk/holistisk.

Se Anne-Mettes hjemmeside: paradisæblet.dk

Anmeld Citér

3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse.

Spar 384 kr.

Køb her for kun 229 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.