Nytårs menuen?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

28. december 2015

Mullesmith

Forret: varmrøget laks med frisk dampet asparges, dilddressing og flutes.

hovederet: oksemørbrad, bagte kartofler med kryddersmør og whiskeysovs, grønne bønner i bacon og blandet salat.

dessert: islagkage og frisk frugt

champagne og kransekage og aspargessuppe eller hotdog til natmad 

Anmeld Citér

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

28. december 2015

Loa

MysteriousAngel skriver:



Forret: Nachos

Hovedret: Langtidsstegt oksefilet, kartofler, stegte bønner og skysauce.

Dessert: Daim islagkage med marengsbund.

Så er der selvfølgelig kransekage til hygge senere. 



Mums lyder lækkert

Anmeld Citér

28. december 2015

MysteriousAngel

Loa skriver:



Mums lyder lækkert



Det er på børnenes præmisser. Ingen af os gider det helt store og ungerne elsker bare nachos. Så laver vi en voksenportion med kalkun og syltede paprika. 

Anmeld Citér

28. december 2015

Loa

MysteriousAngel skriver:



Det er på børnenes præmisser. Ingen af os gider det helt store og ungerne elsker bare nachos. Så laver vi en voksenportion med kalkun og syltede paprika. 



Jeg synes det lyder lækkert eeeeeeelsker også nachos  

Anmeld Citér

28. december 2015

Isabella_mor

Vi skal sidde og hygge med raclette. ☺️ Så kan man selv bestemme hvad man vil lave ud af alle de ingredienser vi stiller frem  

og så kransekage og slik til dessert. 

Anmeld Citér

28. december 2015

Tip!

Ork vi skal spise mange gange nytårs aften.. 

Vi starter til dronningens nytårstale med canapeer med forskelligt fisk og nogle børnevenlige. 

Til forret skal vi have hummersuppe med friskbagte flutes. 

Hovedretten er grillet oksemørbrad med hasselbagte kartofler, asparges med bønner, en blandet salat. Hertil rødvins sovs og hjemmelavede hvidløgs flutes.

Desserten er blødende chokolade kage med frisk frugt og bærsovs. 

Herefter er er der chips og dip. 

Til natmad serveres der ostebord med lækre små oste, kiks, druer. 

Dagen efter får vi traditionen tro brunch med pandekager, scramble æg, bacon, pølser... 

Vi bliver 4 voksne og 5 børn... 

Anmeld Citér

28. december 2015

MyLove E

BC skriver:

Ork vi skal spise mange gange nytårs aften.. 

Vi starter til dronningens nytårstale med canapeer med forskelligt fisk og nogle børnevenlige. 

Til forret skal vi have hummersuppe med friskbagte flutes. 

Hovedretten er grillet oksemørbrad med hasselbagte kartofler, asparges med bønner, en blandet salat. Hertil rødvins sovs og hjemmelavede hvidløgs flutes.

Desserten er blødende chokolade kage med frisk frugt og bærsovs. 

Herefter er er der chips og dip. 

Til natmad serveres der ostebord med lækre små oste, kiks, druer. 

Dagen efter får vi traditionen tro brunch med pandekager, scramble æg, bacon, pølser... 

Vi bliver 4 voksne og 5 børn... 



Nøj det lyder hyggeligt 

Anmeld Citér

29. december 2015

bøllen

MyLove E skriver:

 Glædelig jul 

Hvad står jeres nytårmenu på, eller har i nogle bare nogle gode idéer. 

Vi er kun os selv mor, far og barn

Vi spiser alt og kan godt lide ting, som ikke bare er steg og kartofler 



Så fik vi endelig vores på plads

forret :

hjemmelavet chili cheese tops & chili poppers

nachos med dip

små mini burger

hovedret :

tyndstegsfile med kartoffelbåde , hj. Lavet whiskey sovs & blandet salat

dessert :

forskelligt is & belgiske vafler

 

senere små kransekage toppe - chips 

 

Anmeld Citér

29. december 2015

Mom

Profilbillede for Mom

Forret: Høns i asparges.

Hovedret: Oksetyndstegsfilet med bønner i svøb, dampet blomkål og brocolli, kartofler (ved endnu ikke af hvilken variant), og sovs.

Dessert: Blødende muffins (chokolade) med frugt og varianter af is.

Kl. 24.00: kransekage og en hjemmelavet træstamme.

Ellers slik, chips og grøntsager med dip.

Vi bliver 5 voksne, og 6 børn

Anmeld Citér

29. december 2015

Mettefpigen

Vi skal have den traditionelle hamburgerryg ☺ 

Anmeld Citér

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.