Eksperthjælp: Min mand har ikke lyst til sex

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

847 visninger
0 svar
1 synes godt om
22. september 2015

Vivi Hollænder

Hej Vivi.
Min mand og jeg har været sammen i ca 5,5 år og har fra starten aldrig haft et vildt sexliv, undtaget de første måneder..

Min mand lægger ALDRIG op til sex og nu er der gået 5 mdr siden vi sidst havde sex. Det er altid mig der lægger op til det, medmindre jeg lige har spurgt til hvorfor det altid kun er mig der har lyst.. En overgang sagde han også ofte at han var træt eller havde hovedpine, hvis jeg lagde mig ind til ham, men det er han heldigvis holdt op med efter jeg snakkede med ham om det.. Før havde vi i gennemsnit sex 1 gang om måneden, når jeg lagde op til det, men nu har jeg ikke lagt op til det i 5 mdr og der INGENTING..
Vi har ikke snakket om det, for jeg har venter lidt på en reaktion fra ham, men tror faktisk ikke der kommer nogen..

Jeg ved lysten kan variere meget fra person til person, men mit spørgsmål er om kan være rigtig min mand slet ikke har lyst??

Vi ser begge ud som da vi mødtes og vi har lige været på ferie i 2 uger hvor vi bare hyggede og havde det sjovt.. Han er ikke stresset, men arbejder dog rigtig meget..

Er så forvirret og har endda tænkt om han var skjult homoseksuel.. Det tror jeg dog ikke.,Vivis svar

Kære Forvirrede

 

Øv, sikke en trist situation, du er havnet i.

Og nu får du et svar, som måske ikke er så opmuntrende, men det er det bedste råd, jeg kan give dig.

Du bliver nødt til at sætte din mand stolen for døren og kræve, at han går med til en sexolog. Det hjælper tilsyneladende ikke, når du selv forsøger at ændre ved situationen.

Årsagen til din mands manglende lyst skal frem i lyset - også hvis det betyder, at I evt. bliver nødt til at gå fra hinanden.

I længden kan du ikke holde til at blive afvist og leve uden at få opfyldt dine behov for sex og intimitet. Dit selvværd vil langsomt blive nedbrudt og der vil indsnige sig en dårlig stemning i jeres forhold.

 

De bedste hilsner

ViviI Vivis brevkasse kan du få svar på alle spørgsmål, der vedrører din eller din partners seksualitet eller jeres fælles sexliv.

Se Vivis hjemmeside på: Bedresexliv.dk

Anmeld Citér

3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse.

Spar 384 kr.

Køb her for kun 229 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.