Mor til to piger, fra ‘14 og ‘20
Masig skriver:
Nå ja omelet var da en god ide... og jo kunne godt lave koldhævet boller. Det er jo lidt nemmere end end alm... det er bare igen det med lige at få det lavet jo... men kunne jo lave en stor portion en dag overskuddet er der og så gemme i fryseren som du siger...
Jeg bager mere nu hvor jeg er begyndt på de koldhævede. De er så nemme. Bruger denne opskrift:
kvart pk gær
5 dl vand
1 spsk olie
1 spsk honning(kan udelades)
1 tak salt
(ovenstående blandes og gæres bliver opløst)
1 kg gryn og mel -i hvert fald 6 dl mel for at bollerne hænger ordentligt sammen.
(gryn/korn blandes først i, lad stå i køleskab natten over med en frostpose med klippet spids over sig, klat ud på bagepapir og bages ved 200 grader i ca 15-20 min)
Jeg væksler mellem at blande 5 kornsblanding, speltmel, rugmel, grahamsmel, havregryn og andre kornblandinger. Ja bare hvad jeg nu har.
God ide med at bage stort en dag du har overskud.
Anmeld
Citér