Opskrifter med fisk som børn rent faktisk gider

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

6. maj 2010

Opus-specialist-vb

Vi laver tit fisk pakket ind i bagepapir-pakker og så i ovnen. Vi laver alt slags fisk skåret i fileter og med nogle forskellige grøntsager omkring. Gerne forskellige grøntsager og krydderier i hver pakke. Drengen elsker at pakke 'gaverne' ud og så spise tingene i - også fisken. :)

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

6. maj 2010

Johannamor-vb

Er dåsetun (eller rejer) også godt nok? Så er her en ide (eller to): Pasta med tomatsovs med tun (eller rejer). Jeg har ingen opskrift mere, det er bare noget jeg laver efter at have fået det for mange år siden. Men: Lav en god tomatsovs, fx af et svitset fed hvidløg & et hakket løg, hæld først et glas hvidvin i, derefter 2 dåser flåede tomater og et helt bundt hakket persille - og kog det en halv times tid, så sovsen bliver tyk. Smag til med salt og peber. Bruger du dåsetun kan du tilsætte den (1 dåse) tidligt, bruger du rejer (1 pose) hældes i de til allersidst, de skal bare varmes igennem men ikke koge (så bliver de hårde). Sovsen serveres så til pasta - jeg synes, det skal være skruer eller sløjfer, men det bestemmer du jo selv... Vi fik det her til aften, og begge børn guffede løs...

Anmeld

6. maj 2010

Webredaktøren-vb

Her kommer som lovet baconbagt laks med rucolamayonnaise (Fra den skaldede kok) :kok: Til 4 personer: 600-700 g laks uden skind og ben 20 skiver bacon Tilberedning: Varm ovnen til 200 grader. Pak hvert stykke laks ind i bacon. Anbring derefter laksen på en plade med bagepapir og bag i forvarmet ovn i 12-14 minutter. Rucolamayonnaise: 2 dl mayo 2 dl yoghurt 150g rucola 1 spsk limesaft salt og peber skyl rucola og blend med 1-2 tsk. yoghurt. Mayo og resten af yoghurt piskes sammen og den blendede rucola vendes til sidst i sammen med limesaft. Smages til med salt og peber. Som du kan se er den lynhurtig at lave og ungerne spiser laksen. Jeg laver så ris, pasta eller kartofler til også :) God appetit...

Anmeld

7. maj 2010

Caidas-vb

Pigerne kan godt li alle slags panerede fisk, men lidt kedeligt i længden. Og jeg tror at Freja kunne spise ½ kg rejer, hvis hun fik lov. Ofte spiser vi også laksefilet, stegt på panden, med kogte eller ovnbagte kartofler og gulerødder. eller revet gulerod.

Anmeld

7. maj 2010

Soap-vb

Webredaktøren skrev:
Her kommer som lovet baconbagt laks med rucolamayonnaise (Fra den skaldede kok) :kok: Til 4 personer: 600-700 g laks uden skind og ben 20 skiver bacon Tilberedning: Varm ovnen til 200 grader. Pak hvert stykke laks ind i bacon. Anbring derefter laksen på en plade med bagepapir og bag i forvarmet ovn i 12-14 minutter. Rucolamayonnaise: 2 dl mayo 2 dl yoghurt 150g rucola 1 spsk limesaft salt og peber skyl rucola og blend med 1-2 tsk. yoghurt. Mayo og resten af yoghurt piskes sammen og den blendede rucola vendes til sidst i sammen med limesaft. Smages til med salt og peber. Som du kan se er den lynhurtig at lave og ungerne spiser laksen. Jeg laver så ris, pasta eller kartofler til også :) God appetit...
Det må absolut prøves :) Ham Olsen ku jeg godt rende med, hold op hvor er han charmerende :blush: ;) Tak for alle jeres opskrifter, det skal helt klart afprøves og se om der ikke skulle være en vinder ret i blandt :)

Anmeld

7. maj 2010

NikiFin-vb

Fiskelasagne med spinat er den eneste fiske ret alle mine børn spiser. Den blev et stort hit den første gang de smagte den og jeg kender ingen der ikke er blevet forelsket i min mands fiskelasagne, selv de mest kræsne børn. Ellers spiser mine ikke almindelig lasagne.

Anmeld

7. maj 2010

als-vb

Vi er også for dårlige til det med fisk, men vi laver ofte laks i tarteletter. Lav en hvid tartelet sovs. Tilsæt snittede asparges, ærter og til sidst laks i små stykker. Hæld sovsen i en tartelet og kom nogle småtskåret tomater i og pynt af med karse. smager godt. Tøsen spiser så bare sovsen med ris eller pasta til da hun ikke gider tarteletter. Ellers laks der er dampet med forsekllige kryderier og så lige nogle krebsehaler sammen med og så til pasta med hollandaise sovs.

Anmeld

7. maj 2010

Kirle-vb

Mums vi ELSKER fisk herhjemme Her er vores favoritretter! fiskefrikadeller, sushi, fiskelasagne enten laks, spinat, dild og ostesovs med krydderier eller laks, quinoa og tomat og hvidløg torskefilet i fad med masser af smør og hvidløg og muskatnød! nu savler jeg snart :P og den meganemme stegt torskerogn med tomatsovs(tomatpure og hvidløgssmøreost)... Skal da også lige checke nogle af de andre opskrifter ud! :D

Anmeld

7. maj 2010

Kirle-vb

Glemte lige at kæresten og drengen også godt kan lide varm røget makrel - der står jeg så lidt af...

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.