Quinoa, linser, couscous osv.

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

27. februar 2010

Spunk-vb

Hvor længe skal jeg regne med at de ca. kan holde sig? Jeg har kommet creme fraiche i, så jeg tænker 2-3 dage - holder det stik?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

27. februar 2010

Maxmor-vb

Jeg vil kun gemme det en dag, hvis jeg bruger andet end vand, men måske andre har gode erfaringer med andet? Hvad skal I have til? Er bare nysgerrig. Vi plejer at bruge det som tilbehør til kylling og stænger af forskellige grøntsager som; agurk, gulerod, peberfrugt+ tomater og løg. Det er rigtig lækkert :kok: . Hvis der er noget tilovers, er det også godt til smørrelse i sandwich :uhm: . Bliver helt sulten ;) .

Anmeld

27. februar 2010

Spunk-vb

Havde bare tænkt mig at spise det på brød og til gulerodsstænger.

Anmeld

27. februar 2010

Laurie-vb

wow... sikke en inspirerende tråd!!

Anmeld

27. februar 2010

Signe1704-vb

Har en spunk i maven skrev:
Hvor længe skal jeg regne med at de ca. kan holde sig? Jeg har kommet creme fraiche i, så jeg tænker 2-3 dage - holder det stik?
Der skulle ikke være noget problem i at gemme det to dage. Det kan du roligt gøre. Det gør vi også på mit arbejde og de andre steder jeg har været. Det er helt forsvarligt hygiejnisk.

Anmeld

27. februar 2010

Signe1704-vb

Signe1704 skrev:
Jeg elsker også dal. Jeg bruger det som dip eller på brød. Det kan helt klart anbefales og er uden tvivl på højde med humus.
Må lige tilføje at Dal smager fantastisk som dip til Naan brød....

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.