Hvis du skal bage chokoladekage - så bag denne, den er fantastisk - bliver ikke tør og tåler en tur i fryseren.
Chokoladekage:
600 gram mel
600 gram sukker
1 l kærnemælk
4 tsk natron
100 g kakao
2 spsk vanille
1 1/2 dl olie
Røres sammen med ske - i bradepande, 35 min. ved 180 grader.
Og så må og skal du lave denne frosting:
Chocolate frosting:
9 dl. flormelis
2,5 dl kakao
180 g blødt smør
1,25 dl lun mælk
3 tsk vanillesukker
MUMS - den er lækker
Ellers er der:
60 g blødt smør
125 g flormelis
1 tsk. vanillesukker
100 g flødeost
Eller en Hvis Ganache smørcreme:
100 g flormelis
100 g smør
1/2 tsk vanillesukker
100 g hvis chokolade
40 g piskefløde
chokolade smeltes m. fløde, afkøles. Sukker, vanille og smør piskes og blandes med chokoladen.
Anmeld