Gulerodsmuffins med citronglasur

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

3. august 2009

mørk-vb

HeleneK Mor til 6 skrev:
mørk skrev:
HeleneK Mor til 6 skrev:
EJ hvor lækkert!! Men hvad er fløde-ost??? :unsure: Hedder det bare flødeost??
Aj come on, det hedder da det samme på English: "cream cheese" :laugh: ;) Philadelphia/"philly", you know :laugh:
Engelsk er en ting, men dansk er noget andet :laugh: Aner ikke hvem der laver dansk flødeost, men så lige en blå Buko halløj i Kvickly hvor der stod flødeost på...philadelphia har heller aldrig været i indkøbsvognen, så jeg er fuldstændig blank på området. I USA kan man købe en hel spand med cream cheese, og den hedder bare cream cheese :laugh: Så kan man så tage stilling til, om man vil have med vanille eller citron (hvis det alligevel skal bruges i forbindelse med kager), men det havde de ikke i kvickly :dry: Tror jeg holder mig til mascapone, jeg fik underlige billeder på nethinden af den blå Buko - forestillede mig rejeost varianten, bare uden rejer..... :woohoo:
Ditto her. Kender ikke lige deres naturel variant, men kan slet ikke klare deres blanke, skinnende, glatte, nærmeste slimede reje/champignon/skinke smøreoste :X Philadelphia-typerne er helt mælkehvide, matte og mere tørre i det. Aldi har iøvrigt en glimrende variant til ingen penge. Er der forresten nogen der har nogle gode opskrifter med ricotta?? Jeg havde hovedet under armen, da jeg skulle købe ind til tiramisu og kom til at købe ricotta istedet for mascarpone, så nu har jeg et kilo ricotta, jeg skal ha' brugt til et eller andet snarest muligt. Forslag modtages med kyshånd! :)

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

3. august 2009

Sofies mor-vb

Er du svedt der er mange forskellige på alletiders kogebog http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/soeg.php så bare i omdrejninger :laugh:

Anmeld

4. august 2009

Det er stadig mig-vb

mørk skrev:
HeleneK Mor til 6 skrev:
mørk skrev:
HeleneK Mor til 6 skrev:
EJ hvor lækkert!! Men hvad er fløde-ost??? :unsure: Hedder det bare flødeost??
Aj come on, det hedder da det samme på English: "cream cheese" :laugh: ;) Philadelphia/"philly", you know :laugh:
Engelsk er en ting, men dansk er noget andet :laugh: Aner ikke hvem der laver dansk flødeost, men så lige en blå Buko halløj i Kvickly hvor der stod flødeost på...philadelphia har heller aldrig været i indkøbsvognen, så jeg er fuldstændig blank på området. I USA kan man købe en hel spand med cream cheese, og den hedder bare cream cheese :laugh: Så kan man så tage stilling til, om man vil have med vanille eller citron (hvis det alligevel skal bruges i forbindelse med kager), men det havde de ikke i kvickly :dry: Tror jeg holder mig til mascapone, jeg fik underlige billeder på nethinden af den blå Buko - forestillede mig rejeost varianten, bare uden rejer..... :woohoo:
Ditto her. Kender ikke lige deres naturel variant, men kan slet ikke klare deres blanke, skinnende, glatte, nærmeste slimede reje/champignon/skinke smøreoste :X Philadelphia-typerne er helt mælkehvide, matte og mere tørre i det. Aldi har iøvrigt en glimrende variant til ingen penge. Er der forresten nogen der har nogle gode opskrifter med ricotta?? Jeg havde hovedet under armen, da jeg skulle købe ind til tiramisu og kom til at købe ricotta istedet for mascarpone, så nu har jeg et kilo ricotta, jeg skal ha' brugt til et eller andet snarest muligt. Forslag modtages med kyshånd! :)
Her skulle du gerne kunne finde noget... http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/soeg.php?sog=

Anmeld

4. august 2009

Bellis-vb

:kok: Jamen, så måtte jeg jo lige prøve, at lave disse muffins :laugh: Havde ikke Allehånde og ingefær + nødder og rosiner kom ikke i. Tilgengæld kom der vanille i. Toppede dem med Creame Cheese Frosting, lavet på Phillidelphia Light flødeost. Og de blev rigtig gode - nu får manden dem med på arbejde, så jeg ikke spiser dem :blush: :uhm: http://www.voresborn.dk/images/fbfiles/images/SL372618___Kopi.JPG

Anmeld

4. august 2009

Opus-specialist-vb

Hvor er de bare fine! Hvis de bare smager halvt så godt, som de ser ud, så er lykken jo gjort. Nøj, hvor lækkert!

Anmeld

4. august 2009

Sofies mor-vb

Hej Bellis Nøj hvor er de fine, hvad er det i ostecremen der gør den så gul? Ja der bliver mange, måtte osse invitere gæster, da jeg ellers ikke ville kunne administrere det :blush:

Anmeld

5. august 2009

Bellis-vb

:laugh: Tak tak Nu har manden fået dem med, så de ikke frister mig :P Farven i cremen er Pastafarve.

Anmeld

5. august 2009

Det er stadig mig-vb

Øøøh, pastafarve?? hva' det!!!?? Jeg kender godt de to ord, pasta+farve, men sat sammen :huh: Men gode ser de ud! Nu kom min Mor, sjovt nok, og smed det der lille farlige hæfte fra Femina :laugh: - orv, der er sgu mange gode opskrifter i....

Anmeld

5. august 2009

Bellis-vb

Jamen Pastafarve, Paste Colours, er en en farve, man kan bruge til mad. Lidt ligesom frugtfarve - bortset fra, at pasta farve er meget bedre til det, da det er tykker, mere drøj i brug og giver en mere dyb og ens farve + du kan få det i rigtig mange farver.

Anmeld

5. august 2009

Sofies mor-vb

Ok havde heller ikke hørt om pastafarve...må kigge næste gang jeg skal handle. Helene...ja er det ikke et farligt hæfte...overvejer baileykagerne :uhm:

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.