jamen topdollar, men jeg glemte at putte papirmuffinsforme i formen, så de sad lidt fast :sur: Drøn lækkert når de nu ellers var så fine :angry: MEN smagen var der sgu ikke noget i vejen med :uhm:
Så Helene værsgo :
Gulerodsmuffins med citronglasur.
12 stk.
200 gr smeltet smør
2½ dl sukker
2 æg
200 gr revet gulerod(5dl)
3 dl hvedemel
1 tsk natron
1 stk bagepulver
½ tsk salt
2 stk kanel
1 stk stødt allehånde
1 stk stødt ingefær
1 tsk stødt kardemomme
100 gr valnødder, grofthakkede
100gr mørke rosiner :X (undlades herhjemme)
olie til formene.
Glasur:
200 gr smeltet smør, let afkølet
6 dl flormelis
200 gr flødeost
1 spsk vaniliesukker
citronskal af en øko citron
3 spsk citronsaft
evt. mere skal til pynt
pisk smør og sukker sammen. Pisk æggene i. bland gulerødderne i. bland mel,natron,bagepulver og krydderier og sigt blandingen(gad jeg ikke :whistle:) i æggemassen. Bland valnødder og rosineri. Fordel kagemassen i 12 store el. 16 små muffinsforme.
Bag dem ved 200 grader i 20 min, til de er bagte. Lad kagerne køle af.
Pisk smeltet smør, flødeost, flormelis, vaniliesukker,citronskal og citronsaft sammen og fordel glasuren på kagerne (personligt synes jeg det skal på køl et par timer)Fordel glasuren på kagerne. Vær ikke nærig!!!! top med revet citronskal. :uhm:
På billedet er glasuren/ostecremen dekorativt sprøltet på i små toppe :woohoo:
Anmeld