Gulerodsmuffins med citronglasur

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

5.162 visninger
21 svar
0 synes godt om
1. august 2009

Sofies mor-vb

Vil hermed sige tak til Femina for totalt at ødelægge min så småt opmuntring til at tabe mig. Hvordan f..... skal det kunne lade sig gøre, når de sender en lille opskriftsbog med der hedder "Sødt, syrligt og syndigt" :angry: Så nu må jeg altså prøve at bage de gulerodsmuffins med citronglasur :woohoo: mums Måske med et glas kakaomælk til min rygrad :blush:

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

1. august 2009

Opus-specialist-vb

http://www.xn--voresbrn-b5a.dk/images/fbfiles/images/20-d137ef2407dcff04ec2ccadaaaa031d7.jpg Lyder bare lækkert

Anmeld

1. august 2009

Det er stadig mig-vb

Bliver resulatet godt, så vil jeg da gerne taget et kilo på - så du bliver nok nødt til at skrive opskriften herinde!!! :laugh:

Anmeld

2. august 2009

Sofies mor-vb

jamen topdollar, men jeg glemte at putte papirmuffinsforme i formen, så de sad lidt fast :sur: Drøn lækkert når de nu ellers var så fine :angry: MEN smagen var der sgu ikke noget i vejen med :uhm: Så Helene værsgo : Gulerodsmuffins med citronglasur. 12 stk. 200 gr smeltet smør 2½ dl sukker 2 æg 200 gr revet gulerod(5dl) 3 dl hvedemel 1 tsk natron 1 stk bagepulver ½ tsk salt 2 stk kanel 1 stk stødt allehånde 1 stk stødt ingefær 1 tsk stødt kardemomme 100 gr valnødder, grofthakkede 100gr mørke rosiner :X (undlades herhjemme) olie til formene. Glasur: 200 gr smeltet smør, let afkølet 6 dl flormelis 200 gr flødeost 1 spsk vaniliesukker citronskal af en øko citron 3 spsk citronsaft evt. mere skal til pynt pisk smør og sukker sammen. Pisk æggene i. bland gulerødderne i. bland mel,natron,bagepulver og krydderier og sigt blandingen(gad jeg ikke :whistle:) i æggemassen. Bland valnødder og rosineri. Fordel kagemassen i 12 store el. 16 små muffinsforme. Bag dem ved 200 grader i 20 min, til de er bagte. Lad kagerne køle af. Pisk smeltet smør, flødeost, flormelis, vaniliesukker,citronskal og citronsaft sammen og fordel glasuren på kagerne (personligt synes jeg det skal på køl et par timer)Fordel glasuren på kagerne. Vær ikke nærig!!!! top med revet citronskal. :uhm: På billedet er glasuren/ostecremen dekorativt sprøltet på i små toppe :woohoo:

Anmeld

3. august 2009

Det er stadig mig-vb

EJ hvor lækkert!! Men hvad er fløde-ost??? :unsure: Hedder det bare flødeost?? Ja,ja, jeg er amerikaner og køre meget mascarpone og den slags....men flødeost, hmmmm, aner ikke hvad det er :dry: Her er rosiner heller ikke et hit - og da slet ikke varme og bløde :blush:

Anmeld

3. august 2009

Opus-specialist-vb

Hvor ser du fløde-ost, Helene? Det er det samme som flødeost... Flødeost er en fed ost i smøreform. Feks Buko naturel smøreost 70+ eller lignende.

Anmeld

3. august 2009

mørk-vb

HeleneK Mor til 6 skrev:
EJ hvor lækkert!! Men hvad er fløde-ost??? :unsure: Hedder det bare flødeost??
Aj come on, det hedder da det samme på English: "cream cheese" :laugh: ;) Philadelphia/"philly", you know :laugh:

Anmeld

3. august 2009

Sofies mor-vb

Hej Helene Ja Philadelphia brugte jeg. Tror egentlig osse mascapone ville være lige i øjet. Overvejede faktisk selv at bruge den, men blev i tvivl. Men mascapone bliver jo tit brugt i kagecreme. Måtte inviterer mine forældre på kage, så vi ikke fik sukker/fedt chock :cheer: Men hjemme hos dig må de da forsvinde som dug for solen, men alle de børn :silly:

Anmeld

3. august 2009

Det er stadig mig-vb

mørk skrev:
HeleneK Mor til 6 skrev:
EJ hvor lækkert!! Men hvad er fløde-ost??? :unsure: Hedder det bare flødeost??
Aj come on, det hedder da det samme på English: "cream cheese" :laugh: ;) Philadelphia/"philly", you know :laugh:
Engelsk er en ting, men dansk er noget andet :laugh: Aner ikke hvem der laver dansk flødeost, men så lige en blå Buko halløj i Kvickly hvor der stod flødeost på...philadelphia har heller aldrig været i indkøbsvognen, så jeg er fuldstændig blank på området. I USA kan man købe en hel spand med cream cheese, og den hedder bare cream cheese :laugh: Så kan man så tage stilling til, om man vil have med vanille eller citron (hvis det alligevel skal bruges i forbindelse med kager), men det havde de ikke i kvickly :dry: Tror jeg holder mig til mascapone, jeg fik underlige billeder på nethinden af den blå Buko - forestillede mig rejeost varianten, bare uden rejer..... :woohoo:

Anmeld

3. august 2009

Sofies mor-vb

Sidder lige og tænker på om man ikke kan bage en næsten hvilken som helst kage imuffinsforme. Man kan jo bare bage dem 1/3 af tiden evt. :kok: Det er bare hyggeligt med mindre kager :)

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.