Jeg Har prøvet mange men SVÆRGER til denne.. SÅÅÅÅÅ GO!!
Og alle elsker dem

de holder sig så dejlige..
Ingredienser: 25 gram Gær
4 spsk. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
4 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Beregnet ud fra vindruekerneolie.
I stedet for vindruekerneolie kan bruges anden smagsneutral olie.
400 gram Hvedemel
Opløs gæren i det lunkne vand tilsæt halvdelen af melet og de øvrige ingredienser. Ælt dejen og tilsæt efterhånden resten af melet. Dejen skal hæve et lunt sted i 20 min.
Dejen deles i ca. 10 stykker og formes til boller. Sættes på pladen og skal nu hæve i 3 kvarter-1 time. Der må gerne ligge et fugtigt viskestykke over.
Pensles med æg/mælk. Bages ca. 12 min. eller til de er gyldne ved 225 grader C.
Tips:
Selve hævningen er vigtig at overholde, det er den og olien der gør at de bliver luftige
Anmeld