Opstart på grød.

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

3. november 2014

MamaGulloev

Profilbillede for MamaGulloev
D. 4/7-14 kom min skønne pige D. 9/1-20 kom lillesøster
Missy_B skriver:



Men så deler du det bare op

vand når du laver grøden - og mme pulver først når du har genopvarmet

Det giver det samme

Prøv dig evt frem med et par prøveportioner, så finder du stille og roligt ud af blandingsforholdene



Nå ja, selvfølgelig 

Tak for hjælpen! 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

3. november 2014

FrkGranger

Babykogebogen.dk bruger jeg..

Anmeld

3. november 2014

Nea85

MummiT skriver:

Uh hvor går det stærkt! 

Min søde pige er nu 4 mdr, og imorgen starter vi lige så stille op med grød. Hun er godt grundsulten, og er indtil videre blevet "holdt hen" med vælling hver aften,  da hun allerede som 3 mdr var for sulten til at nøjes med mælk. - Hun er en stor pige, og både mor og far sku også have mere end mælk fra 3 mdr

Men i den forbindelse har jeg lidt spørgsmål.

Hun skal jo ikke have mere end et par skefulde til at starte med, for at tage hensyn til hendes mave. Så mit spørgsmål er, kan man gemme grød der er lavet på mme? Evt i fryser? Eller kan starte med at lave den uden mme, gemme grøden og så bare blande med mme når det skal bruges? 

Og hvilke opskrifter har I brugt, da I startede?



Jeg har brugt denne fra Sundhedsstyrelsen:

https://sundhedsstyrelsen.dk/da/udgivelser/2014/~/media/94EE71F226AD4CFBBE6CF66D2402B3C9.ashx

 

og en der hedder "Barnemad" fra Mejeriforeningen

 

Her koger jeg grøden på vand og pisker MME-pulver i efterfølgende

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.