Er der NOGET jeg ikke har tænkt på?!...

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.865 visninger
21 svar
0 synes godt om
17. august 2009

Moderator

Profilbillede for Moderator
SKAL der være et 'smørelses' lag nedenunder mmf'en??!

Nu har jeg vaniliecreme og ananas fromaice... uhmm.. 

Men er det så ikke lidt vammelt med smørcreme? Der skal helst ikke være chokolade i, fordi jeg kun laver én kage og min mand er ikke en chokoladefyr  (selvom jeg ææææææææælsger chokolade.) regner jeg med at der kommer til at være chokoladepynt

Men hvad skal det så ellers være? Jordbærsyltetøj?... jeg regner lige emd at lave en omgang jordbærsyltetøj i aften...

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

17. august 2009

Tynen

Det er med til at kagen holder formen da det størkner.
Jeg ved dog ikke om det absolut SKAL på, men synes ikke det smager så vammelt som det lyder

Anmeld

17. august 2009

mariamiss6

det der mmf vil ikke rigtig sidde fast synes jeg, uden creme af en slags, og det skal helst være noget der er bæødt at smøre på, evt. efter en tur i microen, og så noget der størkner godt i køleren.....

jeg ved sgu ikke lige om du kan bruge noget andet end smørcreme.......

den er også med til ligesom at holde formen på kagen, så du kan smøre den op, køle det til det er stift, og så "finpudse" kanterne, inden du til sidst lægger mmf på.....

Anmeld

17. august 2009

mariamiss6

så syltetøj er vel en no-go...... det stivner jo ikke på kagen...

Anmeld

17. august 2009

Kaufie

Der er også noget med at smørcremen isolerer mellem (specielt syrligt) frugtfyld og MMF. MMF'en kan smelte hvis den angribes af frugtsyren.

Jeg mener der er en del syre i ananas - så jeg vil tro du skal have smørelse på under MMF'en.

Anmeld

17. august 2009

linemus

Smørcremen skal på, hvis der er frugt/bærfyld i kagen, da frugtsyren ellers kan "smelte" mmf'en.

Prøv at lave smørcreme med usaltet smør. Det skulle ikke smage så vammelt. Eller du kan bruge Cream Cheese Frosting (er i opskrifter sammen med en gulerodskage). 

Anmeld

17. august 2009

Moderator

Profilbillede for Moderator
linemus skriver:

Smørcremen skal på, hvis der er frugt/bærfyld i kagen, da frugtsyren ellers kan "smelte" mmf'en.

Prøv at lave smørcreme med usaltet smør. Det skulle ikke smage så vammelt. Eller du kan bruge Cream Cheese Frosting (er i opskrifter sammen med en gulerodskage). 


AHA!!! Så var der noget jeg havde glemt

Så må jeg lave smør-creme eller noget... hmmm...

Jeg tror ikke jeg ville lave cream cheese frosting. Det syntes jeg ikke passer til de andre ting

Jeg tror virkelig en chokoting, ville være godt, men det går ikke med husbonni

Anmeld

17. august 2009

mariamiss6

hehe du må bare lave en almindelig smørcreme så....

frosting er det ikke sådan noget der bliver hårdt

Anmeld

17. august 2009

Moderator

Profilbillede for Moderator
mariamiss6 skriver:

hehe du må bare lave en almindelig smørcreme så....

frosting er det ikke sådan noget der bliver hårdt


Så skal jeg nok lige have fat i noget mere smør inden i morgen så...

Anmeld

17. august 2009

Diana...

Zafir skriver:



Så skal jeg nok lige have fat i noget mere smør inden i morgen så...


Ved du om man kan lægge marcipan under mmf og selvf. med smørcream mellem?

Knus

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.