Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
Aalborg_Pigen skriver: Det må jeg prøve, har heller ikke lavet pommes anna i en evighed
Det må jeg prøve, har heller ikke lavet pommes anna i en evighed
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
tarkoflen skriver: Når vi steger bøffer, hvadenten det er hakkebøffer eller "rigtige" bøffer, så smider vi næsten altid et par kviste timian og rosmarin på panden, sammen med hvidløg til at give lidt smag, det er så lækkert!Ellers bruger jeg det meste i alle slags gryderetter og hakket fint og så drysset på kødet inden stegning. Dild bruger jeg dog aldrig, for det bryder jeg mig ikke om.
Når vi steger bøffer, hvadenten det er hakkebøffer eller "rigtige" bøffer, så smider vi næsten altid et par kviste timian og rosmarin på panden, sammen med hvidløg til at give lidt smag, det er så lækkert!Ellers bruger jeg det meste i alle slags gryderetter og hakket fint og så drysset på kødet inden stegning. Dild bruger jeg dog aldrig, for det bryder jeg mig ikke om.
Super Skal nok bare vænne mig til at bruge det
Lækkermåsen og vildbassens mor skriver: Det er os noget træls noget og lave syntes jeg men lækkert
Det er os noget træls noget og lave syntes jeg men lækkert
Lige præcis
Aalborg_Pigen skriver: Lyder godt Hvor længe kan man gemme grenene ?
Lyder godt
Hvor længe kan man gemme grenene ?
Jeg tørrer mine ved at hænge dem op, så bundtet bliver større og større vinteren over.. Og så bløder jeg dem op i vand inden brug..
ønskebørn74 skriver: Jeg tørrer mine ved at hænge dem op, så bundtet bliver større og større vinteren over.. Og så bløder jeg dem op i vand inden brug..
Ej hvor smart !
Tak for tippet
Rosmarin er også lækkert til lam, kylling og fisk.
Jeg bruger friske krydderurter til stort set alt.
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128