Bruger du friske krydderurter? Og til hvad?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

18. april 2014

L&V

Aalborg_Pigen skriver:



Det må jeg prøve, har heller ikke lavet pommes anna i en evighed  



Det er os noget træls noget og lave syntes jeg men lækkert

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

18. april 2014

Muffin_girl

tarkoflen skriver:

Når vi steger bøffer, hvadenten det er hakkebøffer eller "rigtige" bøffer, så smider vi næsten altid et par kviste timian og rosmarin på panden, sammen med hvidløg til at give lidt smag, det er så lækkert!

Ellers bruger jeg det meste i alle slags gryderetter og hakket fint og så drysset på kødet inden stegning.

Dild bruger jeg dog aldrig, for det bryder jeg mig ikke om.



Super Skal nok bare vænne mig til at bruge det

Anmeld

18. april 2014

Muffin_girl

Lækkermåsen og vildbassens mor skriver:



Det er os noget træls noget og lave syntes jeg men lækkert



Lige præcis

Anmeld

18. april 2014

ønskebørn74

Aalborg_Pigen skriver:



Lyder godt

Hvor længe kan man gemme grenene ?



Jeg tørrer mine ved at hænge dem op, så bundtet bliver større og større vinteren over.. Og så bløder jeg dem op i vand inden brug..

Anmeld

19. april 2014

Muffin_girl

ønskebørn74 skriver:



Jeg tørrer mine ved at hænge dem op, så bundtet bliver større og større vinteren over.. Og så bløder jeg dem op i vand inden brug..



Ej hvor smart !

Tak for tippet

Anmeld

19. april 2014

Moma

Rosmarin er også lækkert til lam, kylling og fisk.

Jeg bruger friske krydderurter til stort set alt.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.