Flødekartofler, hvordan laver jeg det mere "tykt"

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

17. marts 2014

Savannah

Thomas Rode metoden!!
Prøv det, perfekt resultat hver gang, med meget mere smag.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

17. marts 2014

Bettina90

Karina84 skriver:

Synes tit det bliver meget tyndt naar jeg laver flødekartofler, og det gør ikke meget forskel om jeg bruger piske eller madlavningsfløde...

Hvordan laver i dem? 



Her hælder jeg bare fløde over så det lige dækker, og hvis det er tyndt, så får det bare lidt længere tid i ovnen

Anmeld

17. marts 2014

Hullabullabulla

Min mor gav mig det råd at drysse maizena i et tyndt lag imellem hvert lag kartofler (det er nok nemmest at si det)

Det virker hver gang

Anmeld

17. marts 2014

Mettefpigen

Fløde, et par spsk ketchup og oregano piskes sammen ned over kartofler og løg og i ovnen ved 200 i ca 1 times tid... De blir fine her

Ellers kan du bruge porre og hvidløg steges i en gryde og derefter fløde i. Lad det stå lidt og hældes over kartoflerne og ind i ovnen i en times tid ved 200 grader...

SUPER LÆKKERT!

Anmeld

18. marts 2014

jlp90

Man skal for at det blive tykt anvende en sort af kartoff
kartofler som har et højt indhold af stivelse f.eks. Sava. Det står angivet på posen.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.