Bedste topping opskrift?? (til ovenpå muffin)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2.381 visninger
16 svar
0 synes godt om
12. februar 2014

Den lykkelige

Ja kom meget gerne med jeres bedste, en som ikke slasker ud men som er super flot når man bruger tylle.. Tidligere har jeg brugt chokolade mousse ovenpå.. Men nu skal jeg altså lave en som er hvid.. hmmm kan ikke lide den som er med smør og glasur da jeg føler den bliver for smør agtigt.. Hvilken en bruger i? 

Vedhæftede fotos (klik for at se i fuld størrelse)

Anmeld

3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse.

Spar 384 kr.

Køb her for kun 229 kr.

12. februar 2014

L&V

Den lykkelige skriver:

Ja kom meget gerne med jeres bedste, en som ikke slasker ud men som er super flot når man bruger tylle.. Tidligere har jeg brugt chokolade mousse ovenpå.. Men nu skal jeg altså lave en som er hvid.. hmmm kan ikke lide den som er med smør og glasur da jeg føler den bliver for smør agtigt.. Hvilken en bruger i? 



Jeg bruger denne og køber så bare aroma så smager det lækkert og ser flot ud. Og det kan jo farves i alle regnbuens arver hvis man har lyst til det

Anmeld

12. februar 2014

Den lykkelige

Lækkermåsen og vildbassens mor skriver:



Jeg bruger denne og køber så bare aroma så smager det lækkert og ser flot ud. Og det kan jo farves i alle regnbuens arver hvis man har lyst til det



Tak, men der kommer ikke noget op når jeg kopiere link og søger på det.. 

Anmeld

12. februar 2014

L&V

Den lykkelige skriver:



Tak, men der kommer ikke noget op når jeg kopiere link og søger på det.. 



http://frkcupcake.blogspot.dk/2010/05/cream-cheese -frosting_10.html

Anmeld

12. februar 2014

Den lykkelige

Lækkermåsen og vildbassens mor skriver:



http://frkcupcake.blogspot.dk/2010/05/cream-cheese -frosting_10.html



Tak for hjælpen.. men det jo creme cheese.. skal bare være en alm. 

Anmeld

12. februar 2014

L&V

Den lykkelige skriver:



Tak for hjælpen.. men det jo creme cheese.. skal bare være en alm. 



Men hvad er alm? Så er det jo netop bare smør og flormelis

Anmeld

12. februar 2014

Maja88

Du kan lave en marengstop..

Anmeld

12. februar 2014

numsesparker

Profilbillede for numsesparker
Den lykkelige skriver:

Ja kom meget gerne med jeres bedste, en som ikke slasker ud men som er super flot når man bruger tylle.. Tidligere har jeg brugt chokolade mousse ovenpå.. Men nu skal jeg altså lave en som er hvid.. hmmm kan ikke lide den som er med smør og glasur da jeg føler den bliver for smør agtigt.. Hvilken en bruger i? 



Tror jeg ville prøve denne...
http://www.marthastewart.com/892738/meringue-frost ing?czone=food%2Fcake-center%2Ffavorite-cake-recip es&gallery=274375&slide=892738&center= 276954

Anmeld

12. februar 2014

Den lykkelige

Maja88 skriver:

Du kan lave en marengstop..



Hvordan gør man det? Smager det godt?

Anmeld

12. februar 2014

Den lykkelige

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.

Egmont Publishing A/S
Strødamvej 46
2100 København
CVR: 83131128
Bliv fan på Facebook
Baby.dk på Google+
Cookie information
Denne hjemmeside bruger cookies.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.