Her laver jeg dej af vand, gær, mel, olivenolie, salt og meget lidt sukker.
Så former vi 3 pizzaer (med mindre vi har gæster)
Kæresten putter som regel løg, peberfrugt, hvidløg og bacon på sin.
Serina putter bacon, tørret skinke (den vi nu har), en larve af dej, spinat (hvis jeg får det) og peberfrugt på sin
Jeg svinger mellem 2 varianter. En med timian, tørret skinke og helt tynd gulerod. Og en med tørret skinke og, frossen spinat
Dog har i inspireret mig til at prøve med tomatskiver, og afsluttee med frisk mozzerella og basilikum når den er bagt.
Alle pizzaer starter med at få et tyndt lag af hakket flået tomat (direkte fra dåsen )og et drys af oregano.
Jeg er ikke til overfyldte pizzaer
Pizzaerne bliver serveret med muligheden for at dryppe olivenolie eller en smagolie på og flager af en tør ost (grana panada - den smager lidt som parmasan) ved siden af så man selv kan bestemme ...
Ingen af os kan lide smeltet ost

, så jeg har ikke glemt at skrive det
Anmeld