Jeg har lige smidt pizzaen i ovnen og kom til at tænke på, hvordan mon andre laver den?
Så, hvilken bund? Hvilket fyld? 
Jeg bager helst bunden selv - syntes altid jeg bliver skuffet over diverse købe-bunde og vi har prøvet nogle forskellige efterhånden.
Bunden laves af:
2½ dl lunkent vand
25 g øko gær
2 spsk olivenolie
1 tsk salt
Hvedemel
Når alt er æltet godt sammen skal den hæve mindst en time og rulles ud og så skal der fyld på.
Vi laver altid én stor pizza, men den bliver altid overfyldt, syntes jeg, men sådan vil kæresten have det og han bliver irriteret hvis jeg vil gå ned på fyld (dvs. kun 1-2 slags kød fx)... 
I går og i dag (pizza er altid restemad hér) har vi fået pizza med:
Pizzasauce
Pepperoni
Cocktailpølser
Bacontern
Rød peberfrugt
Løg
Majs
Revet mozzerella
Olivenoliedryp og chilioliedryp, oregano og timian
Anmeld