lækre desserter

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

29. december 2013

Maja88

ano14316 skriver:

Jeg kan varmt anbefale pavlova, kan laves i god tid, er meget nemt, ser flot ud, og smagen tager røven på folk.. det smager bare så lækkert...

Nåhh men det er en marrengsbund (jeg bruger martha Stewarts opskrift, kan sende den hvis det er)
Let pisket flødeskum og friske bær..



Må du gerne.. hvor længe inden kan den laves

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

29. december 2013

LLN

vi skal have hvid chokoladekage med lakrids som kan laves dagen før, med is og frisk frugt og jordbær couli.

Anmeld

29. december 2013

Carina:-)

ano14316 skriver:

Jeg kan varmt anbefale pavlova, kan laves i god tid, er meget nemt, ser flot ud, og smagen tager røven på folk.. det smager bare så lækkert...

Nåhh men det er en marrengsbund (jeg bruger martha Stewarts opskrift, kan sende den hvis det er)
Let pisket flødeskum og friske bær..



Den opskrift vil jeg gerne have

Anmeld

29. december 2013

cecilie1984

Vi skal have nødde kurve med is (daim, pistacie og vanilie)

med friske jordbær.

meget nemt.....

Anmeld

29. december 2013

Hullabullabulla

Vi skal have en chokolade cheesecake som laves dagen før, og cupcakes til børnene

Anmeld

29. december 2013

LilleSmølf

Vi skal have hjemmelavet chokolademouse med hjemmelavet flødeskum

Og hvis det går galt er der is som back-up

Anmeld

29. december 2013

tweety2060

ano14316 skriver:

Jeg kan varmt anbefale pavlova, kan laves i god tid, er meget nemt, ser flot ud, og smagen tager røven på folk.. det smager bare så lækkert...

Nåhh men det er en marrengsbund (jeg bruger martha Stewarts opskrift, kan sende den hvis det er)
Let pisket flødeskum og friske bær..



Mums opskrift be om, den ser da lækker ud!!!

Anmeld

29. december 2013

ano14316

tweety2060 skriver:



Mums opskrift be om, den ser da lækker ud!!!



Kommer her...

Pavlova Marengs
Smager virkerlig godt, godt bid m. tyk skal.

Ingredienser
4 æggehvider - gerne rumtemperatur
1 knivspids salt
3 dl superfine sugar (ekstra fint sukker*)
1 tsk majsstivelse
2 tsk hvidvinseddike
1 tsk vanilje ekstrakt

Varm ovnen på til 150 ?C, lav en cirkel på bagepapir der er ca. 20 cm i diameter.
Monter røremaskinen med piskeris og hæld hvider og salt i skålen og pisk indtil det er luftigt, og der kan dannes toppe. imens riset kører tilsæt sukkeret af 3 omgange. pisk indtil marengsen er stiv og blank. strø majsstivelse, vineddike og vanilje i og vend det sammen.
hæld massen ud på bagepapiret og fordel det indenfor cirklen. skru ned til 125 ?C bag i ca. 1 time og 15 min. men kig jævntlig til den.


Anmeld

29. december 2013

ano14316

Carina:-) skriver:



Den opskrift vil jeg gerne have



Den står lidt længere oppe... :-)

Anmeld

29. december 2013

ano14316

Maja88 skriver:



Må du gerne.. hvor længe inden kan den laves



Den står lidt længere oppe

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.