Timing af kartofler og kød? Hjælp mig :)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

27. december 2013

Mor11

Profilbillede for Mor11
StineW79 skriver:



Ja vores er altid lækre sprøde, men pensler dem også lige let med olivenolie, inden de bliver krydret! Vh stine



Fedt! Varmluft eller alm?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

27. december 2013

StineW79

Profilbillede for StineW79
Mor11 skriver:



Fedt! Varmluft eller alm?



Vi bruger altid varmluft! 

Anmeld

27. december 2013

Mor11

Profilbillede for Mor11
StineW79 skriver:



Vi bruger altid varmluft! 



okay og det tørrer ikke kødet ud? Hvor mange grader bruger du så når det er varmluft?

Anmeld

27. december 2013

StineW79

Profilbillede for StineW79
Mor11 skriver:



okay og det tørrer ikke kødet ud? Hvor mange grader bruger du så når det er varmluft?



Graderne afhænger af kødet, men vil sige at jeg normalt steger på 200 grader! 

Jeg plejer at ha lidt vand i bunden af fadet med kød, og har endnu ik oplevet at kødet bliver tørt. Væden fra kødet, bruger jeg så til at lave sovs med bagefter. Plejer at tage væden fra ca 5-10 min før stegen ska ud af ovnen. 

Anmeld

27. december 2013

Mor11

Profilbillede for Mor11
StineW79 skriver:



Graderne afhænger af kødet, men vil sige at jeg normalt steger på 200 grader! 

Jeg plejer at ha lidt vand i bunden af fadet med kød, og har endnu ik oplevet at kødet bliver tørt. Væden fra kødet, bruger jeg så til at lave sovs med bagefter. Plejer at tage væden fra ca 5-10 min før stegen ska ud af ovnen. 



Det trick kan jeg desværre ikke gøre brug a da den skal pakkes ind i dej men jeg tror jeg prøver med de 200 og så må vi se 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.