hvilken sovs til hamburgerryg?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

19. oktober 2013

mor2011_

peberrodssovs  

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

19. oktober 2013

bøllen

Hvis det er til kartofler ville jeg lave en hvid sovs.

opbagt og bruge mælk / vandet fra hamburgeryg

Anmeld

19. oktober 2013

Lilje82

opbagt hvid eller brun sovs. Vi får også grønlangkål, men bruger set som tilbehør.

Anmeld

19. oktober 2013

StineC

Helt sikkert den der hvide sovs med ærter og gulerødder i. Ellers smager grønlangkål også super lækkert til.

Anmeld

19. oktober 2013

Ploffer

"Grønærter og gulerødder" eller spinatsovs

Anmeld

19. oktober 2013

Isabella_mor

sennepssovs

Anmeld

19. oktober 2013

Chrizta

Profilbillede for Chrizta

Lavede det med stuvet spinat sidste gang :-)

Isabell  (Nov. 2009) ��

Elina (Sep. 2012) ��

Adrien (Juni 2020) ��

Anmeld

19. oktober 2013

B&J

man kan lave sååååå mange ting til det

flødekartofler

brunkål

alm kartofler og en sovs på hamburgerrryg vandet

grønlangkål

stuet hvidkål

brun sovs

grønærter

arsparssovs

og der er mange flere muligheder

jeg elsker det med flødekartofler eller stuet hvidkål, men nok fordi vi pakker hamburgerryggen ind i sølvpapir så kan man ikke bruge vandet og hold da op den får mere saft og kraft

 

Anmeld

19. oktober 2013

Happiness

Vi laver flødestuvet spinat til. Ellers en hvid sovs med en smule sennep i? Så den får lidt kant. Synes ikke det skal være en sovs der smager af for meget.

Anmeld

19. oktober 2013

Sujan

Laver altid flødekartofler til

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.