hvilken sovs til hamburgerryg?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

43.948 visninger
20 svar
13 synes godt om
19. oktober 2013

ano14316

Ja... Hvilken sovs spiser i til hamburgerryg?
Meget gerne også en opskrift...

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

19. oktober 2013

stjernehimmel



Ja... Hvilken sovs spiser i til hamburgerryg?
Meget gerne også en opskrift...



Aspargssovs:

 

væden du har kogt hamb i, noget af væden fra dåse asparges og så asparges.... Jeg ville nok lave den opbagt tror jeg.... :-) hov og mælk ;-)

Anmeld

19. oktober 2013

san

opbagt hvid sovs

Anmeld

19. oktober 2013

Mor11

Profilbillede for Mor11

Bearnaise. Har vi altid fået hos mine forældre

Anmeld

19. oktober 2013

Kløver

ano14316 skriver:

Ja... Hvilken sovs spiser i til hamburgerryg?
Meget gerne også en opskrift...



Vi får grønlangkål til istedet for sovs

Anmeld

19. oktober 2013

Mor11

Profilbillede for Mor11
Maja84 skriver:



Vi får grønlangkål til istedet for sovs



årh ja, grønlangkål! Det lavede min mor også nogengange! Vi fik altid hamburgerryg med brune kartofler, hvide kartofler, chips og grønlangkål nytårsaften, da jeg boede hjemme. 

Hehe, det havde jeg helt glemt 

Anmeld

19. oktober 2013

ano14316

Vi skal også have grønkål til og efter min smag er det sovs nok, men manden er ikke til grønkål så han vil gerne have sovs til..
Tror det bliver hvid sovs..

Anmeld

19. oktober 2013

Louise H.

hvid sovs eller aspargessovs

Anmeld

19. oktober 2013

Kløver

Mor11 skriver:



årh ja, grønlangkål! Det lavede min mor også nogengange! Vi fik altid hamburgerryg med brune kartofler, hvide kartofler, chips og grønlangkål nytårsaften, da jeg boede hjemme. 

Hehe, det havde jeg helt glemt 



Smager også godt

Anmeld

19. oktober 2013

Frk. Petersen

ano14316 skriver:

Ja... Hvilken sovs spiser i til hamburgerryg?
Meget gerne også en opskrift...



Jeg havde lavet grønærter .. som er 100g ærter og 100g gulerødder ..

kom ærter og gulerødder i en gryde og tilsæt vand så det lige dækker grøntsagerne, derefter sættes det på komfuret og bliver kogt.
Jævningen bliver lavet af det margarine som karbonader er blevet lavet i.
Kom margarinen i dyb tallerken, og derefter kommes der noget mel i og røre det sammen med en gaffel, til det er en rimelig fast masse.
Når grønsagerne er færdige tilsættes der et lille skvat mælk og der røres rundt. Derefter kommes der lidt af jævningen i og der røres rundt. Hvis den ikke er den tykkelse som er passende kommes der lidt mere jævning i.
Når sovsen har den tykkelse som er passende kommes der lidt sukker i efter behag. Tilslut kommes der lidt salt i.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.