Tilbehør pulled pork

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

10. oktober 2013

Dot D

Du skal altså lige have en fantastisk opskrift på hjemmelavede burger boller, de er gode selv dagen efter Dem laver jeg altid, når vi skal have pulled pork, mums siger jeg bare....

De bedste grove Burgerboller (12 mellemstore)

 

- 50 g gær

- 5 dl lunken vand
- 2½ tsk sukker
- 1 tsk salt
- 2 æg
- 0,5 dl olie
- 150 g. groft rugmel
- 150 g. havregryn
- 500-550 g. hvedemel 
 
Opløs gæren i det lune vand og rør sukker, salt, olie og æg ud deri. Rør rugmel og havregryn i, ælt hvedemel i efter behov og ælt det godt igennem, lad dejen hæve 1 time. 
Slå dejen ned og del den i 12 stykker, der rulles til boller, tryk bollerne flade, så de er 2 cm i højden og lad dem hæve 30 min. på bagepladen. 
Pensel dem med Æg og drys med sesam. sesamen hænger bedre fast med æg, men du kan selvfølgelig også bruge f.eks mælk
Bag bollerne 12 min ved 210 g. til de er gyldne. 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

10. oktober 2013

modesty

PernilleogLouis skriver:

Skal lave pulled pork burgere til 18 personer i weekenden - laver hjemmelavet burgerboller og coleslaw til men hvad skal jeg mere lave til ??? Mere til burgerne?? Salater ved siden af??



Majs! God US stil. 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.