Tanja. skriver:
Bager du selv calzonerne og hornene? Tænkte om du havde en opskrift du ville dele 
Hornene laver jeg med en opskrift på pølsehorn, som jeg fandt på nettet. Jeg bytter lidt af hvedemelet ud med noget grovere for at det skal blive lidt mere fornuftig mad - jeg plejer bare at bruge det, jeg har i skabet, så de er som oftest lidt forskellige fra gang til gang. Ofte tilsætter jeg havregryn. Trekanterne til hornene skal helst ikke være for brede, for så bliver der så meget, som er uden fyld, og det gidder ungerne ikke.
Fyldet er også lidt efter, hvad jeg har, men det kan ikke være for flydende. Ofte bruger jeg middagsrester.
- Nogle gange blander jeg kogt, hakket æg med forskellige grøntsager og tilsætter lidt karrypulver, salt og pebber.
- Andre gange hakker jeg wienerpølser el lign og blander med lidt chutney og rester af kogte grøntsager (f eks fra middagen dagen før) og evn lidt creme fraiche el lign, hvis det er for stærktsmagende.
- Rester af svinekød fra en middag kan blandes med små æblestykker og rosmarin.
Calzonerne er også bare en standard pizzadej, som jeg blander lidt groft i. Her er fyldet oftest en millionbøf sovs, som er kogt med små grøntsagsbidder i. Den stivner, når den er kold, så det sviner ikke, når de spiser. I tillæg får de ofte en osteskive i også. Bare ikke lav dem for store. Jeg plejer at stikke cirklerne ud med et glas med lidt stor diameter, og så skal man passe på at lukke dem godt, så fyldet ikke løber ud i ovnen.
Anmeld