Erik sept. '11, Magnus juli '18, Viktor Juli '20
Her laver jeg følgende til nedfrysning:
Hakket oksekød, delt op i små firkanter til brug i kødsovs.
Koteletter, banket og stegt næsten færdige. Både nakkekoteletter og skinkesnitchel(staves?
).
Frikadeller, stegt næsten færdige skal være en lille smule "bløde" bouncy når de tages af panden.
Hakkebøffer, hakket svine/kalvekød formet i større "bolde" og mast lidt flade på panden, igen ikke stege dem helt færdige er tricket.
Når der skal laves mad så tager jeg det frem og smider det i respektive tilberedningsgryde/pande/wok, og så laver jeg det på først høj varme så det hurtigt tør og så dernæst på lav varme.
kan også godt finde på at lave kødsovsen med det samme men så er der bare ting der ikke kommer med førend jeg laver det til spisning. Som f.eks. ketchup og cocktailpølser samt bønnerne og grøntsagerne da det bestemt ikke smager særlig fedt genvarmet 
Anmeld