Har du ikke en lækker opskrift du vil dele? 
Nae, for jeg laver det bare på slump... Har aldrig tænkt over det.. Bum bum.. Jo altså, det stive/seje på stænglerne brækkes af og smides væk.. Og de skylles selvfølgelig. Så skærer jeg dem ud i 2-3 cm lange stykker. Og så i en gryde, hvor de får lov at koge, til de er dejligt møre - sammen med et solidt skvæt sukker.
Hele tiden under omrøring, - eller skruer jeg bare ned for blusset? Kan ikke lige huske det. Efter vel ca. 10 min er den klar, og de små stængler er helt udblødte.. Så smager jeg til med sukker (eventuelt). Og vanille, hvis man er i humør til det. (Ellers kan man jo give flødeskummet vanillesmag eller lignende..)
Grøden køler af i køleskabet, hvis man da elles kan vente. Serveres med rigeligt flødeskum. (Mange foretrækker mælk eller fløde, men jeg ser ingen grund til at gå uden om flødeskum, hvis man har en undskyldning for at spise det!)
Nej, nu er jeg jo ikke mindre sulten... 

Anmeld