michelledam skriver:
Vil meget gerne have de opskrifter du har på det hele. Det lyder spændende. Hun gider ikke rigtig andet end lange pastaer. Men tænker jeg måske skulle prøveår købe nogle suppelinser tror jeg det hedder. De er ikke så store. Tak for tippet. Det er værd at prøve ihvertfald.
Grønsagsterrine
1 lille løg, fint hakket
2 gulerødder
1 patinak
1 squash
1/2 brocoli ell. blomkål
(ca. 600 g. grøntsager i det hele)
2 spsk olie
3 æg
1/4 dl piskefløde
salt og peber
grønsagerne snittes i små tern, ca 0,5 x0,5 cm, så de ikke skal bides over, brocoli ell. blomkål i små bukketter.
Olien varmes op og løget sauteres, uden at få farve
De snittede grøntsager sauteres med i ca 2 min.
kryder med salt og peber
Ægene piskes sammen med fløde og heldes over grøntsagerne
det hele hældes i en rugbrødsform beklædt med bagepapir.
Bages i ovnen ved 200 grader i ca 40 min til æggemassen er fast.
du kan også bage den i små forme, hvis du har det, hvor de så kan vendes ud bagefter, det har jeg gjort i små linse forme, så passer de fint i madkassen, ellers kan den nemt skæres i skiver og du kan egentlig putte præcis de grøntsager i din datter godt kan lide...
Anmeld