Pasta Carbonara og æg?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

11. marts 2013

Victoria2013





Jeg ville godt turde lave det med rigtige æg De fleste salmonellabakterier findes nemlig udenpå ægget og bliver blandet i når man knækker det (Ikke i alle tilfælde men i de fleste) så jeg ville skolde ægget hurtigt i spild-kogende vand og så knække det bagefter Husk at har du rørt ved ægget så vask fingre før du tager på det skoldede æg.. Ellers er det jo spildt at skolde



Vi endte med at lave det med almindelige æggeblommer - spurgte også kæresten hvad han syntes, og han var med på den med æggeblommerne. Skoldede æggene på ydersiden først, før jeg knækkede dem... og det smagte i øvrigt helt rigtigt og perfekt

Har aldrig oplevet det blev til noget lignende eller smagte som scrambled eggs med spaghetti... får altid en lækker cremet konsistens ud af det 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.