Mka skriver:
Ah du ligger lige noget smørcrem på inden fyldet, det var smart
Nemlig, så flyder fyldet ikke ud, og kan derfor ikke skade fondanten
På den der kage er det en chokoladesmørcreme - 1 pk blok smør, 1 pk flormelis, 4-6 past æggeblommer og chokolade efter smag - i hvert fald 200 g smeltet. Det hele røres rigtigt godt sammen med pisker eller maskine
Ellers bruger jeg oftest PSC - Palmin smørcreme - 250 g blød Palmin, 250 g blødt bloksmør, 3 tsk vanille essens, 750-900 g flormelis og 1 dl feks Asti. Det er så nemt at arbejde med og smager vidunderligt
Palmin og smør piskes sammen i min. 10 minutter, så tilsætter du vanille essens og røre godt igen, så tilsætter du flormelis af tre fire gange, og pisker rigtigt godt. Til sidst kommer du vædsken i, røre godt og du har en stor portion rigtig lækker smørcreme
Anmeld