Cupcakes flash!

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

14. februar 2013

Fenja09

Kia2013 skriver:

Jeg sad lige og kiggede på alle jer andres fine billeder og må altså også lige selv være med - jeg ELSKER at bage cupcakes og griber enhver lejlighed/undskyldning til at bage dem og pynte dem fint. Så her er et lille udvalg af mine cupcakes over de sidste par år  jeg er VILD med glimmer på cupcakes, så det er altid med...

Rosencupcakes - vanillecupcake m. rosenvand/hvid chokolade samt rosenvand i frostingen:

Blåbærcupcakes m. lime/flødeost-frosting:

Pirates of the Caribbean inspirerede cupcakes - red velvet m. alm. cream cheese frosting:

 

To slags serveret til tøsehygge: Banan/maltesers-cupcakes m. chokofrosting samt brombærcupcakes m. limefrosting:

 

Cupcakes fra idag, havde en veninde på besøg... kalder dem "de ultimative chokoladecupcakes" - kakao/mørk og hvid chokolade i selve kagen og cream cheese m. hvid chokolade i frostingen:

Valentinscupcakes... chokoladecupcakes m. chokoladefrosting og lyserøde marcipanhjerter:

 

Cupcakes serveret for kolleger (jeg er arkæolog)... komplet med blandt andet fondant-flintøkser og fine planter fra søgegrøfterne:



Hvor er de bare flotte - næsten synd at spise dem

Jeg er en rigtig padde til at bage, faktisk så meget at jeg kan ødelægge en pulverblanding hehe Synes det ser super fint ud med kanterne i forskellige farver, farver man det på bagefter eller har du noget smart udstyr der gør at der kommer to farver? Kan godt være det er et mærkeligt og knap så klogt spørgsmål, men som sagt har jeg ingen forstand på det

/Fenja

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

15. februar 2013

EnGodMor

Kia2013 skriver:

Jeg sad lige og kiggede på alle jer andres fine billeder og må altså også lige selv være med - jeg ELSKER at bage cupcakes og griber enhver lejlighed/undskyldning til at bage dem og pynte dem fint. Så her er et lille udvalg af mine cupcakes over de sidste par år  jeg er VILD med glimmer på cupcakes, så det er altid med...

Rosencupcakes - vanillecupcake m. rosenvand/hvid chokolade samt rosenvand i frostingen:

Blåbærcupcakes m. lime/flødeost-frosting:

Pirates of the Caribbean inspirerede cupcakes - red velvet m. alm. cream cheese frosting:

 

To slags serveret til tøsehygge: Banan/maltesers-cupcakes m. chokofrosting samt brombærcupcakes m. limefrosting:

 

Cupcakes fra idag, havde en veninde på besøg... kalder dem "de ultimative chokoladecupcakes" - kakao/mørk og hvid chokolade i selve kagen og cream cheese m. hvid chokolade i frostingen:

Valentinscupcakes... chokoladecupcakes m. chokoladefrosting og lyserøde marcipanhjerter:

 

Cupcakes serveret for kolleger (jeg er arkæolog)... komplet med blandt andet fondant-flintøkser og fine planter fra søgegrøfterne:



Super flotte alle sammen

Jeg elsker bare blåbær, må jeg tikke om din opskrift?

Anmeld

15. februar 2013

EnGodMor

Kia2013 skriver:

Jeg sad lige og kiggede på alle jer andres fine billeder og må altså også lige selv være med - jeg ELSKER at bage cupcakes og griber enhver lejlighed/undskyldning til at bage dem og pynte dem fint. Så her er et lille udvalg af mine cupcakes over de sidste par år  jeg er VILD med glimmer på cupcakes, så det er altid med...

Rosencupcakes - vanillecupcake m. rosenvand/hvid chokolade samt rosenvand i frostingen:

Blåbærcupcakes m. lime/flødeost-frosting:

Pirates of the Caribbean inspirerede cupcakes - red velvet m. alm. cream cheese frosting:

 

To slags serveret til tøsehygge: Banan/maltesers-cupcakes m. chokofrosting samt brombærcupcakes m. limefrosting:

 

Cupcakes fra idag, havde en veninde på besøg... kalder dem "de ultimative chokoladecupcakes" - kakao/mørk og hvid chokolade i selve kagen og cream cheese m. hvid chokolade i frostingen:

Valentinscupcakes... chokoladecupcakes m. chokoladefrosting og lyserøde marcipanhjerter:

 

Cupcakes serveret for kolleger (jeg er arkæolog)... komplet med blandt andet fondant-flintøkser og fine planter fra søgegrøfterne:



Super flotte alle sammen

Jeg elsker bare blåbær, må jeg tikke om din opskrift?

Anmeld

15. februar 2013

Victoria2013

Fenja09 skriver:



Hvor er de bare flotte - næsten synd at spise dem

Jeg er en rigtig padde til at bage, faktisk så meget at jeg kan ødelægge en pulverblanding hehe Synes det ser super fint ud med kanterne i forskellige farver, farver man det på bagefter eller har du noget smart udstyr der gør at der kommer to farver? Kan godt være det er et mærkeligt og knap så klogt spørgsmål, men som sagt har jeg ingen forstand på det

/Fenja



Det er aldrig synd at spise en cupcake 

Det er faktisk ret nemt, det med kanterne - hvis man altså har teknikken i forvejen (youtube har været min læremester). Jeg bruger jo pastafarve når jeg farver kager/frosting... så tager du den farve du gerne vil have kanterne i og "maler" farver indersiden af sprøjteposen. Man skal passe på ikke at komme for meget på, for det breder sig ud når man kommer frosting i posen. Så kommer man sin valgte frosting i og klemmer evt. lidt frosting ud på en tallerken først, til man ser der kommer farve med ud på kanterne - og så går man igang med det egentlige arbejde

... og hvis det skal være ekstra fint, så kan man lægge én stribe farve i den ene side af sprøjteposen og evt. én stribe i en anden farve i den modsatte side. Det giver en rigtig flot effekt - det har jeg fx gjort ved pirat-cupcakesene

Anmeld

15. februar 2013

Victoria2013

engodmor skriver:



Super flotte alle sammen

Jeg elsker bare blåbær, må jeg tikke om din opskrift?



Blåbærcupcakes er også bare fantastiske - og jeg ELSKER den her frosting

Opskrift på ca. 12 (evt. lidt flere) blåbær cupcakes:

200 g. mel
½ spsk. bagepulver
¼ tsk. salt
120 g smør
175 g. sukker
2 æg
2 tsk. vaniljesukker
1,3 dl mælk
100 g. frosne blåbær

Flødeostfrosting:
90 g blødt smør (ikke margarine)
75 g flormelis
225 g flødeost
1 tsk. vaniljesukker
4 spsk. citronsaft el. limesaft

Forvarm ovnen til 185 grader.
Bland mel, bagepulver, vaniljesukker og salt. Pisk smør og sukker til det opnår en cremet konsistens. Tilføj et æg af gangen og pisk til massen er ensartet. Rør mælken i dejen og bland de tørre ingredienser med de våde. Til slut vendes de frosne blåbær i dejen, rør ikke for meget da dejen hurtigt bliver blå. 
Fyld dejen i papirformene, formene skal være ¾ fulde. Bag cupcakes 25 minutter.
Til frostingen røres det bløde smør med flormelis og vaniljesukker. Pisk flødeosten og citronsaften i blandingen, pisk til blandingen er cremet og ensartet. 

Anmeld

15. februar 2013

MoarHvidovre

Profilbillede for MoarHvidovre
Elsker mine unger; Lina og Luka :0)

WOW - de er super flotte

 

Anmeld

15. februar 2013

EnGodMor

Kia2013 skriver:



Blåbærcupcakes er også bare fantastiske - og jeg ELSKER den her frosting

Opskrift på ca. 12 (evt. lidt flere) blåbær cupcakes:

200 g. mel
½ spsk. bagepulver
¼ tsk. salt
120 g smør
175 g. sukker
2 æg
2 tsk. vaniljesukker
1,3 dl mælk
100 g. frosne blåbær

Flødeostfrosting:
90 g blødt smør (ikke margarine)
75 g flormelis
225 g flødeost
1 tsk. vaniljesukker
4 spsk. citronsaft el. limesaft

Forvarm ovnen til 185 grader.
Bland mel, bagepulver, vaniljesukker og salt. Pisk smør og sukker til det opnår en cremet konsistens. Tilføj et æg af gangen og pisk til massen er ensartet. Rør mælken i dejen og bland de tørre ingredienser med de våde. Til slut vendes de frosne blåbær i dejen, rør ikke for meget da dejen hurtigt bliver blå. 
Fyld dejen i papirformene, formene skal være ¾ fulde. Bag cupcakes 25 minutter.
Til frostingen røres det bløde smør med flormelis og vaniljesukker. Pisk flødeosten og citronsaften i blandingen, pisk til blandingen er cremet og ensartet. 



Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaange tak

Så skal de bestemt laves i weekenden

 

Anmeld

15. februar 2013

Fenja09





Det er aldrig synd at spise en cupcake 

Det er faktisk ret nemt, det med kanterne - hvis man altså har teknikken i forvejen (youtube har været min læremester). Jeg bruger jo pastafarve når jeg farver kager/frosting... så tager du den farve du gerne vil have kanterne i og "maler" farver indersiden af sprøjteposen. Man skal passe på ikke at komme for meget på, for det breder sig ud når man kommer frosting i posen. Så kommer man sin valgte frosting i og klemmer evt. lidt frosting ud på en tallerken først, til man ser der kommer farve med ud på kanterne - og så går man igang med det egentlige arbejde

... og hvis det skal være ekstra fint, så kan man lægge én stribe farve i den ene side af sprøjteposen og evt. én stribe i en anden farve i den modsatte side. Det giver en rigtig flot effekt - det har jeg fx gjort ved pirat-cupcakesene



Hvor er det smart! Se den havde jeg aldrig regnet ud alene

En eller anden dag må jeg begive mig ud i at lave nemme cupcakes og så vil jeg huske tricket med pastafarven   

Anmeld

5. marts 2013

Caja Larsen

jeg skal holde barnedåb på søndag. I hvor lang tid kan frostingen holde de skarpe kanter, vil jeg kunne lave dem klar fredag?

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.